Lytvynenko

Молочко сонцезахисне Garnier Ambre Solaire SPF30

Сезон засмаг у розпалі, а я починаю пошуки ідеального санскріну для безпечної засмаги ☀️

Під руку трапило молочко від Garnier із ступенем захисту - SPF30.

Це продукт як для тіла, так і для обличчя, як заявлено, але є застереження: на зону під очима не наносити! ⚠️

Також краще уникати контакту з одягом та текстильними виробами, аби не зіпсувати речі.

Пакування: пласка пластикова пляшка, обʼємом 200мл, із впадинами для пальців з боків, з якими зручно тримати засіб в руці, не вислизає. Кришка фліп-топ, надійно та міцно закривається.

Аромат: досить приємний, кремовий із чимось ще, що не можу розпізнати. На тілі не яскраво виражений запах.

Конситенція: густе молочко, або легкий крем, що стає більш рідким від нагрівання на сонці та починає трошки навіть текти. Добре розподіляється по тілу.

Відчуття на шкірі: засіб досить легкий, його майже не відчуваєш на тілі. Те, що присутній сонцезахист, розумієш по зволоженій та мʼякій шкірі, що сяє та наповнена і насичена на вигляд. Не скатується, не вибілює, не залишає липкість. Проте при контакті з водою - залишає жирні кола та сліди на поверхні води. Не знаю, добре це чи погано.

Молочко Garnier Ambre Solaire містить хімічні фільтри, деякі з яких є сучасними та ефективними:

• Ethylhexyl Salicylate (Octisalate): хімічний фільтр, захищає від UVB променів.
  • Butyl Methoxydibenzoylmethane (Avobenzone): хімічний фільтр, захищає від UVA променів.
  • Ethylhexyl Triazone: сучасний хімічний фільтр, дуже ефективний від UVB променів.
  • Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine (Tinosorb S): сучасний хімічний фільтр, забезпечує широкий спектр захисту від UVA та UVB променів.
  • Drometrizole Trisiloxane: хімічний фільтр, захищає від UVB та UVA променів.

Також крем містить кілька компонентів, які можуть викликати алергічні реакції або подразнення, особливо у людей з чутливою шкірою. Зокрема, це стосується спирту (Alcohol Denat.), ароматизаторів і деяких консервантів. Тут будьте обережні! ⚠️

З корисних та потрібних складників можу виділити:

• Tocopherol (Вітамін E): потужний антиоксидант, який допомагає захищати шкіру від пошкоджень, викликаних вільними радикалами, і сприяє загоєнню та відновленню шкіри.
  • Butyrospermum Parkii Butter (Shea Butter): ши (каріте) масло відоме своїми зволожуючими та заспокійливими властивостями. Воно також багате на вітаміни та жирні кислоти, що сприяють живленню і пом'якшенню шкіри.
  • Copernicia Cerifera Cera (Carnauba Wax): Карнаубський віск допомагає утворювати захисний бар'єр на шкірі, зберігаючи вологу і запобігаючи її втраті.

Garnier Ambre Solaire дійсно працює та ефективно захищає від сонячних опіків! Додала фото спини, де погано нанесла (взагалі не нанесла 🙄) засіб та обгоріла. Решта тіла була захищена та будь-яке почервоніння чи бодай найменший опік - відсутні.

Не дивлячись на те, що він зазначений як водостійкий, я раджу поновлювати його після купання та і взагалі - кожні 2 години.

Тут додані досить хороші фільтри та супутні компоненти, які дають гарне зволоження та відчуття насиченості та пружності шкіри, без дискомфорту та липкості.

Скажу відверто, купувала цей санскрін нашвидкуруч і не розраховувала отримати щось гідне. Але була приємно вражена!

Щиро раджу, якщо ви ще не знайшли свій комфортний та дієвий сонцезахист 🥰

☀️Безпечної вам засмаги!