AsyaFox

Шампунь-скраб для всіх типів волосся EON Professional

Шампунь-скраб для всіх типів волосся EON Professional
Шампунь-скраб для всіх типів волосся EON Professional

Привіт, це Ася! Сьогодні розповім вам про українького виробника косметики eon professional а саме, про їх щампунь-скраб для волосся та скальпу.

По традиції моїх дописів, спочатку ми вислухаємо заяви представників бренду, а саме:
Особливості шампуню-скрабу для всіх типів волосся від EON Professional:

- вирізняється консистенцією з приємним свіжим ароматом;
- допоможе тоді, коли звичайний шампунь не справляється з належним очищенням локонів і шкіри голови;
- олії чайного дерева, грейпфрута і лаванди, екстракт листя берези допомагають відновити пошкодження по всій довжині пасм, зволожують і живлять їх;
- стимулює ріст волосся, робить його більш сильним, блискучим і слухняним.

Нанести необхідну кількість шампуню-скрабу на вологе волосся, спінити, помасажувати шкіру голови та ретельно змити водою. За потреби повторити процедуру. Використовувати 1 раз на тиждень.

Перейдемо до моїх спостережень

Хочу сказати, що цей шампунь досить бюджетний, великих надій я на нього не покладала, але завжди цікаво спробувати щось саме українське, тому все ж таки купила. Тепер по пунктам:

1. Консистенція: дуже густий гель з абразивними часточками абрикосових кісточок. Пссс, даний вид абразивів досить жорсткий, тому краще не тріть шкіру голови сильно, аби запобігти мікро-травм. Запах приємний, свіжий, на волоссі не тримається.

-ПОРАДА- щодо викорисатння: розітріть засіб в руках і максимально нанесіть на пробори шкіри голови, щоб засіб дійсно давав ефект та додатковий об'єм волосся.

2.Ефект : я використовую даний шампунь так само як будь-який інший "глибокого очищення", тобто не частіше за раз на тижень, але ефект від нього помічаю завжди. Мені подобається процес скрабування шкіри голови ( головне робити це ніжно), і я притік крові в волосяні фолікули від такого массажу очевидно стимулює ріст волосся. По фото моєї шкіри голови видно, що ні лупи, ні почервонінь засіб не викликає. Моє волосся чудово вимивається, абразиви не застрягають у ньому, а на дотик воно розсипчасте та об'ємне, настільки, наскільки це можливо на не жорсткому волоссі. До речі, вже не вперше помічаю, що після шампуню глибокого очищення моє волосся світлішає на півтону, тому фарбованим дівчатам раджу з обережністю використовувати подібні засоби, скоріш за все вони провокують швидше вимивання фарби з волосся ))

----Хотілося б додати, що жодне миття голови у мене не обходиться без ополіскувача чи бальзаму, в цей раз я використала чудовий засіб PROFIStyle Basic для всіх типів волосся, з протеїнами шовку, що має найдзвичайно приємний аромат та розгладжує волосся не обтяжуючи його! ( фото прикріпляю)

Шампунь-скраб для всіх типів волосся EON Professional
Шампунь-скраб для всіх типів волосся EON Professional
Шампунь-скраб для всіх типів волосся EON Professional