Zavodilenko 🦊

Мої топ #madeinukraine

Мої топ #madeinukraine

Огляд на українські бренди набуває все більше популярності, а приємний челендж як стимул писати більше)
Сьогодні познайомлю вас з трьома моїми ТОП українськими брендами.
Це: Quiss, Profi Style та Зелена Аптека.
Всі вони досить бюджетні, але якісні.

Починаємо з Quiss:

Мої 2 топ товара, це чорна матова підводка для очей Provocation та нюдовий олівець для губ Quiss Creative Lips №11. В мене нависають повіки, тому майже завжди підводки відбиваються або розтираються. Стрілочки я фарбую вже років 15 ;) Перепробувала я ну дужееееее багато підводок. Водостійкі та звичайні. Випадково купила цю, бренда Quiss Вона намертво лишається, доки я її не змию міцеляркою. Витримує спеку, довгий робочий день, чи прогулянку. Лише не тестувала її десь в басейні) Проте є недолік, одного разу взяла її ж, і вона мені пекла. Потім була як аллергія. Можливо партія була не дуже. Повторно купила, і все ок. Тому залишаюсь їй вірною, періодично змінюючи на коричневу від іншого бренда. Олівець для губ також купила випадково, в Ватсоні) мої губи від природи дуже бліді, контур яких зливається з обличчям. Я обожнюю наводити контур, перш ніж намалювати помадою чи блиском. Олівчик під номер 11 дуже такий нюдовий. С рожевинкою. Мені подобається) Але, він твердуватий. Якщо їм зафарбовувати усі губи, краще додатково зволожити бальзамом.

Отже підводка отримує 10з10 баллів.

Олівчик 8з10 баллів.

Мої топ #madeinukraine
Мої топ #madeinukraine
Мої топ #madeinukraine
Мої топ #madeinukraine

Обожнюю різну косметику для інтимної гігієни. Це вже другий засіб від зеленої аптеки. Перший був з ромашкою. Сподобався. Тому вирішила придбати з бавовною)

Що можу сказати, круте! Відчуття свіжості. Подразнень не викликав. Густий, тому розбавляю водою, так мені більше подобається :) Запах прикольний, хоча спочатку був трошки мені різький, але потім звикла. Тому рекомендую!)

А ціна в нього завжди бюджетна) це плюс)

Перший раз я купила від бренду Profi styleкКондиціонер двофазний термозахист. Чудово захищав волосся від майже щоденного використання фену. Тому згодом вирішила спробувати бальзамчик. Обрала для всих типів. В меня через стресс волосся стало гіршим. Меньш густе, більш сухе. Голову мию через день, і якщо зранку перед офісом, то без фену ніяк. Бальзам має ну дужеееее смачний запах. Якісь фруктики. Я не можу його нанюхатись :D Лишаю на декілька хвилин його. Волосся потім м'яке. Не можу сказати що робить дива. Додатково завжди потім мажу кінчики маслом, чи вітамінами. Але як засіб віж жорсткої столичної води з крану, він класний. Без нього волосся більш сухе та заплутане. Тому маю на меті ще купити шампунь, та маску. Бренд заслуговує уваги!