AsyaFox

Essence Extreme Shine Volume Lipgloss Блиск для губ

Привіт, це Ася❤️ На огляді Essence Extreme Shine Volume Lipgloss Блиск для губ плампер у відтінку 102 (прозорий рожевий).

Бренд німецький, формула веганська.

Почну з того, що сам по собі блиск приємної густої консистенції, трохи липкуватий (для когось це мінус), з гарними блискітками, відтінок 102 блідо-рожевий, на губах виглядає як масло. Запах у блиску приємний, солодкий. Аплікатор зручний, пухнастий та приємний до губ, щедро набирає засіб.

Тобто, сам по собі блиск за свою вартість (до 90грн) гарний, якщо не враховувати що у вітряну погоду все волосся буде у вас на губах))) але нас цікавить саме ефект збільшення, що і робить цей продукт особливим.

В більшості пламперів прослідковується додавання гострого перцю, що обпікає, робить губи червонішими та об'ємнішими, а тут все навпаки, Наш блиск з ефектом холодку, що дає велика кількість ментолу. При нанесенні відчувається легеньке поколювання, що поступово проходить, на фото, половина рота 😃 з блиском що вже побув на мені 10 хв, я не можу сказати що є якийсь супер ефект, губи візульно об'ємніші лише за рахунок "скляного" і "вологого" покриття самого блиску.

Додатково хотіла б зазначити, що чула багато з приводу того що щоденна травматизація губ ( і слизової) пламперами що обпікають, це шкідливо, а ментол ніби менш травматизує (але і ефекту від нього 0). Тут могла би бути реклама гіалуронових ін'єкцій, ніби "один раз вколи і забудь" але знаючи про всі наслідки, радити цього не можу. (Досвід у мене є, думка скаладена на основі досліджень косметологічних ін'єкцій і багаторічних прикладів)

Я дуже сподіваюся що вам було цікаво читати пост, дякую за увагу ❤️