falafelka01

Засоби що лишили посереднє враження

Засоби що лишили посереднє враження

Є продукти які викликають захват, є ті - що приносять тільки негативні враження, і є категорія: ну наче не так і погано, доведеться користуватись. Тут поділюсь думкою саме про такі.

До засобу претензій особливо не має, але придбала я його під впливом маркетингу, і тепер не дуже розумію за скільки життів зможу використати 250мл. Аромат квіточок, газованої води типу дюшес, доволі інфантильно, але приємно і тримається пристойно. Проте я не прихильник такого типу парфюмерії, між спреєм і парфюмом оберу друге, або нічого.

Дістався мені за якимись дикими знижками, тому не шкодую про покупку. Прикріпляю фото як виглядає при нанесенні і сам тінт. Аромат полуничний, трохи ту мач, ну і смак в нього присутній.

J'erelia Podium Lipstick Gloss (відтінок Пудрова півонія) - українського виробництва. Зайшла в опис і зрозуміла як багато не помічала:

- відрізняється сяючою консистенцією і глянсовим фінішем;
- забезпечує створення на губах 3D ефекту;
- значно збільшує їхній об'єм;
- відрізняється насиченою пігментацією і підвищеною стійкістю;
- не вимагає корекції і нанесення додаткового шару протягом тривалого часу;
- збагачений натуральними зволожувальними оліями;

Зволоження мінус, стійкість мінус, об`єм, ну тут взагалі з якого дива він має збільшувати, це ж не плампер. Колір рожевий, але з якоюсь білизною (4 фото). Настільки посередньо наскільки це можливо.

Essence Extreme Shine 101 Milky Way (останнє фото). Прокупка до 100 гривень не покупка, чи що я від нього очікувала не знаю. Можливо, в мене відтінок не вдалий і інший я б до чогось приспособила, але наврядчи. За всіма характеристиками це косметика з 2000х, приторний аромат, густа текстура і прозорий колір з білизною. Як плампер доречі трохи працює, пару хвилин відчувається легке поколювання.

Це перший мій продукт для фіксації брів, тому моя думка навряд тут експертна. В мене жорсткі темні брови і цей гель їм як примочка. Першу годину може якась фіксація і є, але потім це просто брови в гелі який до всього ще й відчутний. З плюсів: щіточка.