Maybelline New York Super Stay 30H
Підходить для літа чи ні?
Привіт, це Ася! Сьогодні розглянемо тональний Maybelline New York Super Stay 30H
у відтінку 05 - Light Beige і проаналізуємо чи підійде він для літа.
ЧАСТИНА 1 - ОПИС
Почнемо з опису від виробника:
Стійкий тональний крем від бренду Maybelline New York - справжня знахідка для дівчат! Крім легкого розподілу, маскування недосконалостей і ідеально рівного тону обличчя, продукт зберігає первозданний вигляд макіяжу протягом 30 годин. Безмасляна формула з високою пігментацією створює на обличчі найтонше покриття, не забиваючи пори і не обтяжуючи шкіру. Таким чином вона прекрасно підходить для всіх типів шкіри, гарантуючи приголомшливий результат і комфорт. Скляний флакон з ергономічною помпою дозволяє контролювати витрату і грамотно дозувати засіб.
Особливості Maybelline New York Super Stay 30H: розподіляється по тілу рівним шаром; захищає від появи жирного блиску; має легку консистенцію; високопігментована формула; перекриває синці, почервоніння, пігментацію та інші дефекти; робить обличчя бездоганно матовим; забезпечує стійкість до 30 годин;
не провалюється в пори і зморшки; лягає на тіло рівномірним шаром; не руйнується під впливом вологи і поту; широка палітра кольорів; відтінки можна міксувати між собою.
Від мене:
Аналіз складу: нажаль не найкращий. В ньому є неприємні друзі, такі як : Алюміній (Alumina Aluminum Hydroxide), Глютен (Xanthan Gum), Продукт Нафтопереробки (Isododecane), PEG ( Lauryl PEG-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, PEG-10 Dimethicone, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone), Акрилат (Acrylates/polytrimethylsiloxymethacrylate Copolymer), Мікропластик (Acrylates/polytrimethylsiloxymethacrylate Copolymer Vinyl Dimethicone/methicone Silsesquioxane Crosspolymer), НаноSilica Silylate( Alumina,Silica,Ci 77891, Titanium, Dioxide).
ЧАСТИНА 2 - ЧИ ПІДІЙДЕ НА ЛІТО
Досвід використання:
Я користувалася даним тоном майже рік, тому моя думка є максимально правдивою, а от опис продукту від виробника лише на 50%. Так, дійсно, тональний дуже стійкий, може протриматися на шкірі 30 годин (хоча вам ніхто і ніколи не порекоменує спати з тональним), також є матовий ефект, він високопігментований, навіть дуже, дійсно не утворюється жирне сяйво, і перекриваються всі почервоніння та синці, вени. Але, все інше що описано, не відповідає дійсності, покриття не "найтонше", а навпаки, найтовще покриття в моєму житті, це дуже густий та важкий засіб. А ще, обов'язково потрібно підібрати тон ідеально, інакше ефект маски вам гарантований. В зморшки провалюється, у спеку також провалюється в пори, пливе від поту. Розподілити його ідеально досить важко. Даний тональний нормальний для холодної пори, його формула не створює проблем взимку чи восени. Але для літа, я взагалі не можу його рекомендувати, відчувається на обличчі важко, візуально виглядає погано, особливо на сонці, адже сильно підкреслює мікро зморшки. Тобто з ним "макіяж без макіяжу" не вийде, навпаки, макіяж буде видно за 5 метрів. І взагалі, якщо у вас немає яскравих недоліків на шкірі, я не раджу вам засоби з таким високим рівнем щільності, для вирівняння тону підійде і легенький ББ, а під очі консилер. Якщо все ж таки, ви полюбляєте "важкі" текстури, обов'язковим є двохфазне очищення обличчя, щоб не побачити на собі всі радощі забитих пор.
Сподіваюся допис був для вас цікавим! Дякую за увагу ❤️
Коментарі (0)