AsyaFox

Maybelline New York Super Stay 30H

Maybelline New York Super Stay 30H
Maybelline New York Super Stay 30H
Maybelline New York Super Stay 30H

Привіт, це Ася! Сьогодні розглянемо тональний Maybelline New York Super Stay 30H

у відтінку 05 - Light Beige і проаналізуємо чи підійде він для літа.

ЧАСТИНА 1 - ОПИС

Почнемо з опису від виробника:

Стійкий тональний крем від бренду Maybelline New York - справжня знахідка для дівчат! Крім легкого розподілу, маскування недосконалостей і ідеально рівного тону обличчя, продукт зберігає первозданний вигляд макіяжу протягом 30 годин. Безмасляна формула з високою пігментацією створює на обличчі найтонше покриття, не забиваючи пори і не обтяжуючи шкіру. Таким чином вона прекрасно підходить для всіх типів шкіри, гарантуючи приголомшливий результат і комфорт. Скляний флакон з ергономічною помпою дозволяє контролювати витрату і грамотно дозувати засіб.

Особливості Maybelline New York Super Stay 30H: розподіляється по тілу рівним шаром; захищає від появи жирного блиску; має легку консистенцію; високопігментована формула; перекриває синці, почервоніння, пігментацію та інші дефекти; робить обличчя бездоганно матовим; забезпечує стійкість до 30 годин;

не провалюється в пори і зморшки; лягає на тіло рівномірним шаром; не руйнується під впливом вологи і поту; широка палітра кольорів; відтінки можна міксувати між собою.

Від мене:

Аналіз складу: нажаль не найкращий. В ньому є неприємні друзі, такі як : Алюміній (Alumina Aluminum Hydroxide), Глютен (Xanthan Gum), Продукт Нафтопереробки (Isododecane), PEG ( Lauryl PEG-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, PEG-10 Dimethicone, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone), Акрилат (Acrylates/polytrimethylsiloxymethacrylate Copolymer), Мікропластик (Acrylates/polytrimethylsiloxymethacrylate Copolymer Vinyl Dimethicone/methicone Silsesquioxane Crosspolymer), НаноSilica Silylate( Alumina,Silica,Ci 77891, Titanium, Dioxide).


ЧАСТИНА 2 - ЧИ ПІДІЙДЕ НА ЛІТО

Досвід використання:

Я користувалася даним тоном майже рік, тому моя думка є максимально правдивою, а от опис продукту від виробника лише на 50%. Так, дійсно, тональний дуже стійкий, може протриматися на шкірі 30 годин (хоча вам ніхто і ніколи не порекоменує спати з тональним), також є матовий ефект, він високопігментований, навіть дуже, дійсно не утворюється жирне сяйво, і перекриваються всі почервоніння та синці, вени. Але, все інше що описано, не відповідає дійсності, покриття не "найтонше", а навпаки, найтовще покриття в моєму житті, це дуже густий та важкий засіб. А ще, обов'язково потрібно підібрати тон ідеально, інакше ефект маски вам гарантований. В зморшки провалюється, у спеку також провалюється в пори, пливе від поту. Розподілити його ідеально досить важко. Даний тональний нормальний для холодної пори, його формула не створює проблем взимку чи восени. Але для літа, я взагалі не можу його рекомендувати, відчувається на обличчі важко, візуально виглядає погано, особливо на сонці, адже сильно підкреслює мікро зморшки. Тобто з ним "макіяж без макіяжу" не вийде, навпаки, макіяж буде видно за 5 метрів. І взагалі, якщо у вас немає яскравих недоліків на шкірі, я не раджу вам засоби з таким високим рівнем щільності, для вирівняння тону підійде і легенький ББ, а під очі консилер. Якщо все ж таки, ви полюбляєте "важкі" текстури, обов'язковим є двохфазне очищення обличчя, щоб не побачити на собі всі радощі забитих пор.

Сподіваюся допис був для вас цікавим! Дякую за увагу ❤️