𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Joko Blend Skin Detox Micellar Cleansing Water

Нещодавно Joko Blend випустив нову лінійку для догляду за комбінованою і жирною шкірою обличчя під назвою Skin Detox.
Поступово буду ділитися своїми враженнями про кожний засіб, а сьогодні мова піде про міцелярну воду.

З міцелярної води у мене починається перший етап очищення шкіри. Перед тим як вмиватися, я завжди видаляю макіяж саме цим засобом, а потім вже використовую гелі/пінки і т.д.

Головні мої критерії щодо міцелярки - це ефективне зняття косметики, та при цьому, щоб її дія була м'яка, без подразнення шкіри і слизової, а також без неприємних відчуттів.

Засіб в картонному коробку яскравого світло-зеленого кольору, як і вся лінійка Skin Detox.
Флакон з пластику, кришечка фліп-топ. Завдяки маленькому отвору, засіб дозується невеликими порціями, крапельно витікаючи через дозатор. Щоб скоріше просочити ватний диск, я перевертаю флакон і трохи на нього натискаю.

Рідина в пляшці світло-зеленого кольору, але на диску виглядає прозоро.
Вся лінійка має однаковий аромат, він приємний, свіжий, більше виділяються рослинні нотки.

Засіб виявився дуже приємним у використанні і викликав у мене позитивні враження.
Міцелярна вода якісно очищує шкіру від забруднень і косметики. При цьому справляється дуже швидко, без зайвих рухів.

В процесі зовсім не викликає неприємних відчуттів, не подразнює шкіру, очі не пече, після очищення в зоні навколо очей почервоніння немає.
Шкіра ретельно очищена, без липкості, присутнє відчуття свіжості.
Після такого засобу я обов'язково вмиваю
обличчя.

Хотілося б виділити момент, який мене вразив. Ця міцелярна вода гарно справляється навіть зі стійкою косметикою. На фото є експеримент зі зняттям косметичних засобів.

Я приклала ватний диск до шкіри на декілька секунд і провела ним поверх. Як видно, навіть з першого разу практично вся косметика стерлася. Лишилися лише незначні сліди від стійких засобів, та через декілька рухів вони також були успішно видалені.

Дана міцелярна вода мені сподобалась, вона чудово справляється зі своєю задачею, делікатна по дії, зовсім не агресивна.
Едине, що помічала, якщо засіб потрапляє на губи, то відчувається трохи гіркуватий присмак, але я потім вмиваю обличчя, тому для мене це не являється недоліком.
Доречі, в описі виробник теж рекомендує потім вмиватися водою.