MAKEUP Club

Технічні роботи продовжено до 10 березня

Технічні роботи продовжено до 10 березня

Любі учасниці та учасники спільноти! Наразі ми продовжуємо працювати над удосконаленням системи нарахування переглядів та монетизації. Аби уникнути непорозумінь у подальшому, ми проводитимемо стабілізаційні заходи до 10 березня. Усі, хто подасть заявки на вивід коштів з урахуванням наявності 1000 грн на балансі станом на 10 березня, отримають кошти до 15 березня. Щоб подати заявку на вивід коштів, напишіть нам на електронну адресу makeuphelp@makeup.com.ua.

Дякуємо усім, хто разом з нами створює ідеальну систему❤️

_______________________________________

Любі учасниці та учасники спільноти! Оновлення системи завершено і ви можете побачити актуальний баланс у розділі Статистика. Зверніть увагу: наразі зараховуються тільки унікальні перегляди. Вразливість системи виправлено і змогу штучно підвищувати кількість переглядів усунено.

  1. Якісні фото (свотчі, результати використання, ваші мейкапи чи лайфхаки) та інформативний текст - це запорука успіху. Цікаві світлини у стрічці спонукають інших відкрити допис, а змістовний текст - слідкувати за вашими дописами у майбутньому.
  2. Розгорнутий відгук через makeup.ua. Зайдіть у картку товару, на який бажаєте написати відгук, натисніть на кнопку Залишити відгук, знайдіть там опцію Розказати у MAKEUP Club і опублікуйте допис. Тепер ваші враження побачать не тільки у спільноті, а і на сайті.
  3. А про третій спосіб ви дізнаєтесь трохи згодом.

Усім дякуємо за розуміння. Слідкуйте за дописами від MAKEUP Club Official❤️

_______________________________________

Любі учасниці та учасники спільноти! Наразі проводяться технічні роботи з удосконалення системи нарахування переглядів та монетизації. Зачекайте ще трошки, ми майже завершили оновлення. Зовсім скоро ви побачите не тільки актуальну статистику, а й ще одну круту опцію, яка допоможе вам підвищити свій баланс.

Дякуємо за терпіння і чудові дописи❤️

MAKEUP Club
3.8k
Підписники
0