Ірина 🦋

Пінка з центелою та зеленим чаєм з правильним кислотним рівнем PH

Пінка з центелою та зеленим чаєм з правильним кислотним рівнем PH

Я люблю корейські 🇰🇷 пінки, серед них я вже маю улюблені перевірені роками, котрі не сушать і не стягують шкіру. Цього разу мені захотілося спробувати щось новеньке, на цю пінку було багато хороших відгуків 👍🏼, плюс вона була у продажу в мініатюрі, а я дуже люблю такий розмір пінок, по-перше вони витрачаються дуже економно, по-друге не встигають набриднути, по-третє їх зручно брати в дорогу ✈️

Пінка з центелою та зеленим чаєм бренду Purito — справжня криниця корисних компонентів, адже дію активних інгредієнтів посилюють лимонна кислота, екстракти лакриці, хауттюйнії та перили. Завдяки збалансованій формулі, засіб не тільки ретельно очищує та залишає приємне відчуття свіжості, але й забезпечує дбайливий догляд: зволожує, прискорює загоєння запальних елементів, заспокоює, делікатно відлущує ороговілі частинки епідермісу та нейтралізує негативний вплив.

Особливості Purito From Green Deep Foaming Cleanser :

🍀делікатно очищає від залишків декоративної косметики та забруднень;

🍀підходить для всіх типів шкіри, зокрема схильної до чутливості шкіри з куперозом;

🍀 містить екстракти центели азіатського та зеленого чаю;

🍀нейтральний рівень pH (5,5);

🍀не провокує сухості та не стягує шкіру;

🍀заспокоює шкірний покрив;

🍀 усуває роздратування;

🍀має тонізуючу дію;

🍀 має протизапальну властивість;

🍀 стимулює мікроциркуляцію;

🍀 забезпечує антиоксидантний ефект;

🍀не містить агресивних сульфатів.

Зовнішний вигляд🦋: мʼяка туба, як у більшості корейський пінок, також є захист від першого відкривання. Обʼєм 150ml або тревел формат 30ml.

Пінка дуже густа, біло-перламутрового кольору. 🤍

Вона практично без аромату, може є дуже легкий, просто мильний, без віддушек 🌸

Пінка з центелою та зеленим чаєм з правильним кислотним рівнем PH
Пінка з центелою та зеленим чаєм з правильним кислотним рівнем PH

Моя шкіра нормального типу, без висипів, і якихось явних проблем, є кілька судин куперозу на крилах носа. Я не вірю в якісь чудотворні дії пінок, вони замало часу знаходяться на нашій шкірі для цього.

Для мене в таких засобах головне це хороше очищення 🧼, оскільки, коли я використовую крема з spf ☀️, дописи про деяки з них https://club.makeup.com.ua/post/37439/ https://club.makeup.com.ua/post/36021/ https://club.makeup.com.ua/post/37960/ я обов'язково знімаю їх гідрофільними бальзамами 🧴https://club.makeup.com.ua/post/32641/ або цим https://club.makeup.com.ua/post/34096/

Потім вже залишки бальзаму видаляю пінкою 🫧

Так само для мене важливо, щоб пінка очищала делікатно, не пересушувала шкіру і не стягувала її 💦. А більшість корейських🇰🇷 пінок можуть грішити тим, що можуть вимивати шкіру до скрипу. Ця пінка не з таких, вмиває делікатно 🌸, шкіра не пересушена, як і після інших моїх улюблених пінок 🪶Innisfree https://club.makeup.com.ua/post/32649/ та Pyunkang https://club.makeup.com.ua/post/37366/

Засіб дуже добре піниться🫧, потрібно його зовсім небагато, буквально горошину, тому витрачається дуже економно. Я використовую пінки тільки у вечірньому догляді🌙, коли був макіяж 💄, тому мені навіть такої малечі вистачить на довго.

Думаю вона відмінно підійде власникам жирної та нормальної шкіри, для сухої та чутливої ​​я б рекомендувала почати знайомство з мініатюри, щоб зрозуміти чи підійде вона особисто вам.

А які засоби для вмивання ваші улюблені? ☺️