𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Joko Blend Skin Detox Cleansing Gel

Joko Blend Skin Detox Cleansing Gel

Гель для вмивання від Joko blend з нової лінійки Skin Detox призначений для очищення комбінованої та жирної шкіри.

Joko Blend Skin Detox Cleansing Gel
Joko Blend Skin Detox Cleansing Gel
Joko Blend Skin Detox Cleansing Gel

У своєму складі гель містить ніацинамід і цинк, які позитивно впливають на стан шкіри, мають протизапальні і себорегулюючі властивості. Формула засобу без сульфатів для більш делікатного очищення.

Пластиковий флакон містить дозатор, що дуже зручно. Натискається він легко, видає невеликі порції.
На вигляд - це прозорий і досить густий гель, має приємний аромат, як і у всієї лінійки. Запах свіжий, з рослинним акцентом, відчуваю наче зелений чай.

Для вмивання мені вистачає 1-2 натискань. Гель гарно піниться, утворюючи ніжну пінку. Косметику попередньо я видаляю міцелярною водою, тому подібними засобами змиваю лише залишки.

Гель ефективно очищує від забруднень і себуму, в процесі до шкіри він лагідний, не подразнює і не пече слизову, змивається без зусиль.
Засіб має м'яку, не агресивну дію. Шкіра на дотик після нього приємна, гладка, матова, пори звужені.

В результаті є повноцінне відчуття чистоти і свіжості, а головне, що шкірі абсолютно комфортно, вона не пересушена і не стягнута.
Після вмивання я деякий час можу навіть не наносити подальший догляд і все ок. Жодного натяку, що обличчю терміново потрібне зволоження - відсутнє.

Взагалі, останнім часом я надавала перевагу корейським пінкам, але цей засіб зайняв серед них поважне місце, користуюся із задоволенням. Це шикарний гель для якісного і дбайливого очищення.
Лінійка Skin Detox дуже вдала, для жирного і комбінованого типу справжня знахідка.