KsuLv

Natureal - збалансований догляд за шкірою у літню пору.

Natureal - збалансований догляд за шкірою у літню пору.
Natureal - збалансований догляд за шкірою у літню пору.

Сьогодні розповім вам про новинку українського бренду Natureal, яка вже встигла підкорити моє сердечко – крем-флюїд для обличчя LIGHT.

Про бренд Natureal.

Natureal — український бренд косметики, заснований у 2016 році. Основною ідеєю бренду є створення натуральних косметичних засобів, які поєднують ефективність з безпекою для здоров’я та довкілля. Продукція Natureal виробляється на основі високоякісних натуральних інгредієнтів, які ретельно підбираються та тестуються.

Бренд також акцентує увагу на екологічності: упаковка продукції є перероблюваною або біорозкладаною, а сам бренд підтримує ініціативи з захисту довкілля. За це їм велика подяка, особливо в теперішній час, коли довкілля і без того страждає від шкідливих газів і продуктів горіння.

Що ж таке крем - флюїд? Чи дійсно це крем?

Ні, це не звичайний крем! Це легкий за текстурою косметичний продукт, що поєднує властивості крему та лосьйону. Він має рідку або напіврідку консистенцію, що дозволяє йому легко вбиратися в шкіру, не залишаючи жирного сліду.

Як то кажуть - краса в простоті. Дизайн характеризується мінімалізмом, естетичністю та екологічною свідомістю. Флакон матовий, ніжно голубого кольору, надзвичайно приємний на дотик, виготовлений з якогось цікавого матеріалу (хочеться його постійно гладити 😄). Обʼєм у мене - 10 мл. Є також повнорозмірний засіб у тарі по 40 мл. Я обожнюю мініатюри: можна познайомитись з якісним засобом не за «всі гроші світу» і зручно брати в подорож, шкода що не всі виробники дублюють засоби в мініатюрах.

Консистенція напіврідка, ніжна і невагома. Цей флюїд моментально вбирається шкірою, не залишаючи й натяку на блиск. Ідеальний для спекотного літа!

Комбінована та жирна.

Використовую зранку після очищення і тонізації шкіри. Зверху обовʼязково наношу spf- крем!

Ніацинамід (вітамін В3) - має антиоксидантні властивості, протизапальний ефект і покращує барʼєрну функцію шкіри.

Бакучіол - забезпечує анти-ейдж ефект, шляхом стимуляції синтезу колагену.

Сквалан - заспокоює шкіру, забезпечує якісне зволоження і підтримку барʼєрної функції.

Олія насіння фісташки - забезпечує зволоження, профілактує старіння, зменшує подразнення.

Токоферол - потужній антиоксидант, прискорює регенерацію шкіри, зменшує прояви зморшок.

💎 Крем швидко пошлинається шкірою, не створюючи жирної плівки;

💎 Матує, зменшує вираженість пор.

💎 Гарно зволожує, без відчуття обтяження;

💎 Шкіра на дотик стає ніжною, оксамитовою;

💎 Зменшує почервоніння, у кого чутлива шкіра - той зрозуміє!

Крем-флюїд від Natureal - знахідка для комбінованої шкіри на літній період, що підтверджується безпечним, натуральним, некомедогенним складом і ефективністю!