Blondie_rs

Sport Life x Makeup Club

Sport Life x Makeup Club

Всім привіт! Я і спорт - це речі малосумісні. Мені не було про що розповісти клубу задля участі в конкурсі; адже лише влітку я обожнюю плавати в річці. У мене була надлишкова вага, але я вже позбулась 10 кг не завдяки тренуванням, а самодисципліні.

І тут, одного дня, отримую повідомлення від нашої Anna_feerie , оскільки через обставини відвідати спортзал Аня не могла б. Тож, вона вирішила подарувати мені таку можливість, за що я дуже їй вдячна!

Я глянула, що спортивний комплекс Sport Life знаходиться недалеко, тож подумала "чому б ні"; і почала збиратись в цей вихід до спортивного життя 😀

Що ж, цей процес був найбільш смішним та насиченим. Оскільки в мене були робочі дні, то за тиждень використати абонемент було задачею.

По-друге, я ніколи не одівала шапочку для плавання.Пригадую, в дитинстві мені купили її та в мене зовсім не виходило з нею подружитись. Вона тягнула мені волосся, я верещала. Тож, мені краще було просто намочити волосся в річці чи в морі, аніж терпіти ці муки 😅 Але, правила басейну не зміниш. Це й з гігієнічної точки зору також правильно - щоб не падало волосся та не засмічувало воду.

В той день я рознесла сміхом переписку з мамою. Я давно так не сміялась 😁

Оскільки волосся в мене не коротке, запхати його в тугу шапку було задачею. Я спробувала заколоти заколками, але це - погана ідея.

Уже без заколок, але з натянутими бровами, адже надівала шапочку через перед 😄 Ви тільки гляньте, що з обличчям сталось 😂 я просто не можу! Ну і голова стала виглядати як яйце. Ще такого не бувало ахаха!

Акуратне та чистеньке приміщення; просторе та світле. Багато де були вивіски з нашим Makeup Club, а це ой як зігрівало душу ☺️ Трохи мене поганяли по кабінетам для оформлення та отримання персонального пропуску; перед басейном слід було також відвідати спорт.лікаря. Вона оглянула стопи; після чого я ще заповнила анкету з тим, що я здорова та не маю ніяких переломів.

Наш пропуск давав змогу самостійно займатись в спортзалі, плавати в басейні; а також відвідати групові заняття. Мені все одно було спокійніше, коли я собі сама плавала як і куди хотіла; тож обрала просто басейн. Мене провели до роздягалень, пояснили де що знаходиться; бо побачили моє налякано-розгублене обличчя з субтитрами "Куди я попала?" 😃

В роздягальні також доволі багато місця. В шафці був вішачок та додаткова поличка для речей. З роздягальні можна було одразу потрапити до душової, яка напряму проходила до басейнів. Що саме приємне, що біля душової було величезне дзеркало з фенами. Я дуже хвилювалась, щоб мене після басейну не продуло; тож за фени окремий великий лайк!

Перед заходом до басейнів слід обовʼязково прийняти душ. Як тільки я зайшла в приміщення басейнів, я очманіла від аромату хлорки 😁 Приміщення не розділене стінами, містить два басейна. Один більший з глибиною від 1,25 м до 1,85 м [якщо не помиляюсь в найглибшій точці]; другий басейн - дитячий. Над годинником висів ще один годинник з чотирма секундними стрілками для засікання часу. Територію завжди протирають, щоб не назбирувалось багато води.

Ну так, я далі сміялась зі своєї шапочки. Думалось, що поплаваю хоч годинку; але почало находити все більше людей, а не всі "доріжки" були вільними для плавання. На декотрих проводились індивідуальні тренування; тож доступу до них не було.

По-друге, запах хлорки дуже "бив" мені в голову, і це доволі було неприємно. Тим не менше, водичка мене розслабила, підняла настрій. В приміщенні було тепло, а вода злегка контрастна, але не холодна.

Після басейну я знов обмилась в душі, просушила волосся феном, переодягнулась та пішла додому з цікавими враженнями. Дякую Ані та Makeup Club за новий досвід та гарну можливість відвідати спортивний клуб! 🥰