✨Anastasiia Lukash✨

Maybelline Express Brow Satin Duo Pencil

Я володарка доволі густих та темних брів і мені не хотілось їх фарбувати олівцями, хіба що тільки фарбою у майстра (але кожного місяця а то й частіше ходити на фарбування брів мені не дуже в кайф😅)

Тому вирішила все ж таки спробувати олівець🤗

Перший мій олівець був від Lovit за 30 грн, непоганий звичайний олівчик, але при нанесенні гелю олівець міг трохи "сповзти".

Потім була туш для брів від Lamel (вона є в цьому дописі https://club.makeup.com.ua/post/36588/ )

Але мій син зламав щіточку яка так і залишилась в тюбику🥲

І тут я наважилась обрати щось з свого улюбленого бренду і жодного разу не жалкую🥰

Олівчик має з іншого боку ще спонжик, який я використовую для розтушовки (і як я помітила там наче є ще блискітки🤔) не дуже зрозуміло нащо вони там, але їх і не видно😄

Маю відтінок Dark Brown - це такий холодний коричневий відтінок

Також прикріпила відео де нафарбовані як дві так і одна брівка, щоб було видно різницю ☺️

Олівчик легко наносити та легко розташовується. Також використовую віск від Zola і колір нікуди не дівається, нічого не розмазується.

Висновок: мені він сподобався але мабуть коли закінчиться спробую якісь інші від Maybelline (а можливо візьму знов такий😁)

Дякую за увагу!💋

30 червня, 2024
✨Anastasiia Lukash✨
30 червня, 2024