Відновлюю волосся без силіконів - з Najel маска з оливкою та маслом каріте
Маска, яка за 2 місяці показала, що живе і сяюче волосся без силіконів існує. Дивимось фото?
Як не як розібравшись з випадінням волосся, перейшла до відновлення по довжині.
Я своє фарбую, і хочеться, щоб хоч те, що лишилось, виглядало блискуче і красиво.
Моє волосся любить силікони, у помірній кількості. Тому маска або кондиціонер з диметиконом або циклометиконом часто є у ванній.
Але, коли від сухості волосся обламується не те що на кінцях, а і по довжині - я стала шукати щось натуральніше. Па'мятаємо, що силікони легко накопичуються у волоссі, важко змиваються - і за миттєвий ефект швидкого розплутування і гладкості звісно є побічка.
Тому вибір впав на маску для волосся з оливковою водою та маслом ши (каріте) Najel.
Чому масло каріте (ши)?
Воно багате на жирні кислоти, включаючи олеїнову, стеаринову, лінолеву і пальмітинову кислоти. Це все глибоко проникає у волосся і зволожує його зсередини, запобігаючи сухості і ламкості. При цьому, це масло не обтяжує волосся як кокосове або оливкове, і дешевше за арганове.
Najel має органічні сертифікати, а також слідкує за прозорістю поставок сировини.
Все виглядає класно 👌🏻
Що ж по масці?
Густа, з масляним квітковим ароматом (на волоссі не лишається).
Економічна, хоча і я люблю нанести півбанки) але розноситься легко по всій довжині.
Тримаю після миття волосся хвилин 10 (якщо гарно відтиснути воду, то нічого не тече - вона густа).
Змивається легко, і холодною водою у теперішніх реаліях також.
І основне - це ефект.
Зараз, як знаєте, не дуже виходить сушити волосся феном - тому я просто даю йому висохнути природнім шляхом. Думала, про блиск можна забути.
Але, це не так. Звісно, такої гладкості як з сушкою феном немає - але для мене це не ціль.
Я просто хочу поменше силікону на волоссі (тому - мінус термозахист, лише органічне масло 👌🏻
На фото вимите і висушене за години дві на повітрі волосся (я працюю з дому)
Як на мене, дуже непоганий результат 😀
Що ж за 2 місяці використання?
Волосся м'якше, еластичніше - тому менше ламається на кінцях. Блиск і наповненість - на 100%. Ще й легше вкладається (але для мене укладка це просто косичка, щоб мати м'які локони на наступний день))))
З використанням за 2 місяці 1-2 рази на тиждень продукт ще не завершився, для мене це вдале придбання.
А як вам масляні маски? Діліться класними знахідками 👀
Коментарі (0)