𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Tink Superfood For Body Avocado & Almond Oil

Tink Superfood For Body Avocado & Almond Oil
Tink Superfood For Body Avocado & Almond Oil

Скраб - обов'язковий етап у моєму догляді за шкірою. Я люблю різні текстури (кавові, цукрові і сольові), аби тільки не надто ніжні, бо надаю перевагу більш жорстким, які гарно скрабують.

Tink Superfood For Body Avocado & Almond Oil

Пінний скраб від Tink із нової лінійки Superfood For Body виявився як раз таким, як я обожнюю.

Скраб на основі цукру, його формула збагачена екстрактом авокадо і сигнальною олією.

Засіб в пластиковій прозорій банці. На кришці є захист у вигляді пломби, яку треба зірвати.
Консистенція густа, світло-зеленого кольору, кристали цукру не великі. Маса волога, трохи рихла, як у скрабів-жуйок, не олійна, щоб занадто, але певна маслянистість відчувається.

Аромат дуже приємний, свіжий, є характерна трав'янистість, яка притаманна авокадо, але також присутня ніжна фруктова солодкість.
Запах мені сподобався, на тілі він надовго не затримується.

Часточки добре зчеплені між собою, тому набираючи скраб і розподіляючи його, він не осипається.

Кристалики цукру розчиняються не швидко і дають змогу добре поскрабувати тіло. При достатній кількості засобу покриття щільне, завдяки чому вдається ретельно обробити кожну ділянку.

При контакті з водою скраб утворює білу піну, в процесі мені все подобається, кристалики не травмують епідерміс, вони не грубі, зовсім не царапають, та при цьому дають прекрасний скрабуючий ефект, що навіть не потрібно докладати зусиль.

Пінний скраб ідеально відполіровує шкіру, видаляючи ороговівший шар, після чого вона неймовірно гладенька і м'яка. Він гарно очищує і тонізує. Змивається без проблем, не залишаючи жирної плівки, але зволожує добре.
Після застосування шкіра на дотик більш еластична, пружна і оновлена.
Для себе недоліків не знайшла.