𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Joko Blend Skin Detox Balancing Serum

Joko Blend Skin Detox Balancing Serum

Продовжую огляд на нову лінійку від Joko Blend Skin Detox і поділюсь враженнями від використання балансувальної сироватки, яка призначена для комбінованого і жирного типу.

Joko Blend Skin Detox Balancing Serum
Joko Blend Skin Detox Balancing Serum
Joko Blend Skin Detox Balancing Serum
Joko Blend Skin Detox Balancing Serum
Joko Blend Skin Detox Balancing Serum

Вся лінійка має дуже привабливий дизайн.
Сироватка випускається в картонному коробку, на якому можна знайти всю необхідну інформацію.
Об'єм: 30 мл.

Сироватка у скляному флаконі із матового скла. На початку склалось враження, що піпетка погано набирає засіб, але це через те, що консистенція у неї не рідка. Немало сироватки із-за цього залишається і на самій піпетці. Якщо повільніше це робити, то вона краще в себе вбирає і тоді зовсім не виникає нарікань.

Сироватка білого кольору, напівпрозора, значно густіша у порівнянні з тими, що у мене були. Вона як крем-флюїд, має приємну легку текстуру, трохи тягучу, нагадує цим засоби з муцином равлика.

Аромат як і у всієї лінійки, свіжий, ніжний, з акцентом на зелений чай, чи щось подібне рослинне.
Зі шкіри злітає хвилин за 15 після.

Спочатку сироватку використовувала в парі з кремом із цієї лінійки, а потім зробила висновки, що її можна наносити самостійно, бо вона має потужні доглядові властивості. Але, в разі застосування обох засобів - це також прекрасна ідея, цей дует ні в якому разу не буде перенавантажувати шкіру.

Сироватка гарно розподіляється по обличчю і швидко поглинається. Вона круто зволожує і надає шкірі неймовірну м'якість, роблячи її на дотик немов оксамитову.
Фініш і не матовий і не явно сяючий, це щось посередині, скоріше природнє легке сяяння від якісного зволоження, яке не виглядає жирним блиском.

Засіб вирівнює тон, заспокоює епідерміс, а зволоження вистачає на цілий день.

Сироватка не обтяжує, не лишає липкості і не скочується, вона дуже комфортна! З іншими засобами не конфліктує. Як база під макіяж - ідеальна.

А що ж з приводу балансувальної дії?


Після використання сироватки шкіра дійсно не так швидко починає жирніти, наче трохи менше виробляється себуму. Навіть такий ефект для мого комбінованого типу, схильного до жирності - вже непоганий результат.

Доречі, у сироватки дуже гарний склад, де багато цінних активів. Це мій перший засіб з таким компонентом як бакучіол, за описом він повинен зменшувати пігментацією, вирівнювати тон, мати протизапальну дію і усувати недосконалості.
Також у складі є ніацинамід, гіалуроновою кислота, екстракт листя камелії і не тільки.

Сироватка мені дуже сподобалася, для мене вона буде актуальна і на теплий і на холодний період (тільки взимку мабуть доцільніше саме разом з кремом). Неприємних реакцій не викликала. Мені зайшла, прям WOW!

Лінійка Skin Detox від Joko blend дуже вдала, деякі засоби вже стали моїми фаворитами і я згодом обов'язково їх повторю.