Joko Blend Skin Detox Balancing Serum
Балансувальна сироватка для комбінованої та жирної шкіри
Продовжую огляд на нову лінійку від Joko Blend Skin Detox і поділюсь враженнями від використання балансувальної сироватки, яка призначена для комбінованого і жирного типу.
Вся лінійка має дуже привабливий дизайн.
Сироватка випускається в картонному коробку, на якому можна знайти всю необхідну інформацію.
Об'єм: 30 мл.
Сироватка у скляному флаконі із матового скла. На початку склалось враження, що піпетка погано набирає засіб, але це через те, що консистенція у неї не рідка. Немало сироватки із-за цього залишається і на самій піпетці. Якщо повільніше це робити, то вона краще в себе вбирає і тоді зовсім не виникає нарікань.
Сироватка білого кольору, напівпрозора, значно густіша у порівнянні з тими, що у мене були. Вона як крем-флюїд, має приємну легку текстуру, трохи тягучу, нагадує цим засоби з муцином равлика.
Аромат як і у всієї лінійки, свіжий, ніжний, з акцентом на зелений чай, чи щось подібне рослинне.
Зі шкіри злітає хвилин за 15 після.
Спочатку сироватку використовувала в парі з кремом із цієї лінійки, а потім зробила висновки, що її можна наносити самостійно, бо вона має потужні доглядові властивості. Але, в разі застосування обох засобів - це також прекрасна ідея, цей дует ні в якому разу не буде перенавантажувати шкіру.
Сироватка гарно розподіляється по обличчю і швидко поглинається. Вона круто зволожує і надає шкірі неймовірну м'якість, роблячи її на дотик немов оксамитову.
Фініш і не матовий і не явно сяючий, це щось посередині, скоріше природнє легке сяяння від якісного зволоження, яке не виглядає жирним блиском.
Засіб вирівнює тон, заспокоює епідерміс, а зволоження вистачає на цілий день.
Сироватка не обтяжує, не лишає липкості і не скочується, вона дуже комфортна! З іншими засобами не конфліктує. Як база під макіяж - ідеальна.
А що ж з приводу балансувальної дії?
Після використання сироватки шкіра дійсно не так швидко починає жирніти, наче трохи менше виробляється себуму. Навіть такий ефект для мого комбінованого типу, схильного до жирності - вже непоганий результат.
Доречі, у сироватки дуже гарний склад, де багато цінних активів. Це мій перший засіб з таким компонентом як бакучіол, за описом він повинен зменшувати пігмента цією, вирівнювати тон, мати протизапальну дію і усувати недосконалості.
Також у складі є ніацинамід, гіалуроновою кислота, екстракт листя камелії і не тільки.
Сироватка мені дуже сподобалася, для мене вона буде актуальна і на теплий і на холодний період (тільки взимку мабуть доцільніше саме разом з кремом). Неприємних реакцій не викликала. Мені зайшла, прям WOW!
Лінійка Skin Detox від Joko blend дуже вдала, деякі засоби вже стали моїми фаворитами і я згодом обов'язково їх повторю.
Коментарі (0)