Аніта

Антиперспірант "Краса перлин" NIVEA Pearl & Beauty Anti-Perspirant

Антиперспірант "Краса перлин" NIVEA Pearl & Beauty Anti-Perspirant

Хочу поділитися своїм досвідом користування антиперспірантом. Багато років тому шукала той самий, користувалася спреями, твердими і кульковим дезодорантом, але щось не подобалося. У звичайному дезодоранті спреї мені не подобалося те що протягом дня він скатувався і обсипався, були дуже неприємні відчуття. Тверді дезодоранти мені також якось не зайшли, почала користуватися звичайним кульковим дезодорантом, але то запах не подобався, то дуже багато білих слідів залишав. І ось тоді десь у 2017 побачила Антиперспірант "Краса перлин" NIVEA Pearl & Beauty Anti-Perspirant. Вирішила спробувати новинку і це був мій правильний вибір.

По-перше що мені сподобалося це аромат, він ніжний дуже стійкий, я його відчуваю на протязі всього дня, але він ненав'язливий і не бридкий. Мені подобається що саме є відчуття свіжості і немає запаху поту. Легкий, ніжний, я навіть сказала би десь пудровий аромат, зводить з розуму.

Наноситься як і звичайний кульковий дезодорант, потрібен деякий час щоб він висох, і як більшість із дезодорантів зазвичай залишає білі сліди. Але якщо він добре просохне тоді слідів немає.

Антиперспірант "Краса перлин" NIVEA Pearl & Beauty Anti-Perspirant

Отже що можу сказати.... це моя любов на багато-багато років. Шкіра залишається сухою, ніжною, немає неприємного запаху, комфортно. Захищає від поту повноцінно весь день, головне що у складі немає етилового спирту, це додатковий догляд за шкірою пахв.