Солона карамель та соло дкі поцілунки
І знову про Lipss Lipper
Минулого тижня я розповідала про відтінок Rose, я вважаю його ідеальним:
https://club.makeup.com.ua/post/42744/
А як щодо прозорих блисків? Адже Lipss в асортименті мають і такі, наприклад одним з таких є Salted Caramel.
У ньому чудово все: він не дає відтінку, зате має дуже смачний аромат солоної карамелі, який не заважає, і відчувається про нанесенні.
Виглядає на губах дуже красиво: блиск надає красивий скляний ефект на губах, він лежить об'ємно та не тече по губах, не липкий.
А ще він надає потужний доглядовий ефект, через який мені хочеться назвати цей блиск бальзамом. І це не дивно, адже у складі є комплекс із міметичним пептидом, який сприяє тому, щоб губи були об'ємними, наповненими та зволоженими. А ще у складі є вітамін Е та екстракт портулаку, що мають антиоксидантні властивості. І навіть коли стерти бальзам, то губи ще довго залишаються зволоженими.
Пакування миле, продумане та зручне: тюбик 8ml, маленький та поміститися у будь-яку косметичку.
Блиск приїхав у окремій коробочці, як і тюбик, у відтінках Salted Caramel, на ній є основна інформація, мінімум, та цього достатньо. Дуже зручно, що саме на тюбику вказаний термін придатності, а також відтінок.
Аплікатор зручний для нанесення бальзаму, він гладенький та не буде дряпати губи.
Коментарі (0)