Кузя Ю-а

Avenue Des Parfums Night Paris

Avenue Des Parfums Night Paris

Я відкрила для світ чудових ароматів від українського бренду avenue.des.parfums!

Один з них - аромат Франції! Схожим аромат по настрою буде Баккара. Але для мене - Avenue Des Parfums Night Paris парфюм більш гармонійний та благородний! Немає гучних надоїдливих нот та аромат звучить чисто, лаконічно та переконливо.

Night Paris - це аромат, що закохує в себе з перших нот і заворожує своєю глибиною та таємничістю, як сам Париж, місто кохання та світла.

Парфу складається з оригінальних сплетеннях деревних, орієнтальних і квіткових акордів, які приховують в своєму звучанні привабливу загадковість і спокусливу пікантність.

У верхніх нотах цього аромату розкривається чуттєва шафранова симфонія і легкий аромат жасмину, як перші промені місячного світла в ночі. Сердцеві ноти грає амбра, як мелодія, яка лунає серед вулиць Парижа. А на завершення, у базових нотах розкриваються м’який кедр та амбра створюючи атмосферу нічної прогулянки під пахучими кронами парків.

Ці парфуми однозначно перенесуть тебе до нічного Парижа, міста, що ніколи не спить. Поринь в аромат мрій та незабутніх емоцій разом із Night Paris.

Якщо ж говорити про шлейф - то це деревинні ноти, в перемішку з пудровим мускусом і легке звучання амбри. Але ні - він все одно легкий і дуже дорогий по звучанню.

Мушу відзначити, що звертаючи увагу на мінімальну ціну - над пакуванням та презентацією потрудилися. Дійсно - красиво, статусно та ідеально навіть на подарунок.

Лаконічний дизайн, плотний флакончик з пишного скла та мінімалізм у дизайні.

Дуже дуже гарно!