OKazkova

Приємно-корисна частинка ранкової рутини

Приємно-корисна частинка ранкової рутини

Ці патчі я використовую з весни. То декілька днів поспіль, то раз на тиждень, в залежності від настрою та наявності вільного часу зранку. І ось баночка з патчами вже спорожніла, тож час ділитися враженнями!

Пакування максимально естетичне та практичне. 60 патчів містяться у пластиковій баночці з кришкою твіст-офф. Баночка оснащена додатковою захисною кришечкою з “язичком”, яка запобігає протіканню рідини. А ще є зручна ложечка для гігієнічного видобування патчів із баночки. Коробка, у яку запакована баночка - це окрема милота. Супер привабливо виглядає і з дуже приємним написом всередині🥰 Ну і, звісно, на коробочці вся необхідна інформація: назва, опис, спосіб використання, умови зберігання та склад.

Склад патчів багатий корисностями:

  • Glycerin - гліцерин - зволоження, відновлення
  • Chondrus crispus - червона водорость - живлення, зволоження, пом’якшення
  • Snail Secretion Filtrate - фільтрат виділень равликів - антиоксидант, зволоження та омолодження
  • Colloidal Gold - колоїдне золото - омолодження, відновлення, може проникати глибше в шкіру та виступати носієм для інших активних інгредієнтів
  • Hyaluronic Acid - гіалуронова кислота - зволоження, відновлення
  • Panthenol - пантенол - зволоження, розгладження
  • Collagen - колаген - зволоження, розгладження
  • Betaine - бетаїн - зволоження
  • Acetyl Hexapeptide-8 - синтетичний пептид, виготовлений із білка, який міститься в ботоксі - зменшення зморшок
  • Nicotinamide - ніацинамід (вітамін В3) - зволоження, освітлення, омолодження, відновлення
  • Allantoin - аллантоїн - регенерація, пом’якшення, зволоження

Просто скарб за дуже скромну вартість!

Вигляд, аромат. Патчі прозорі, лавандового кольору з легким мерехтінням. Щедро змочені живильною сироваткою. Аромат не відчувається, хоча у складі й зазначена віддушка.

Зберігання. Виробник рекомендує зберігати патчі при температурі від +5 до +20° С. Я тримаю їх в холодильнику, і гадаю, що це тільки підлилює освіжаючу дію патчів.

У використанні. Патчі легко виймаються з баночки за допомогою ложечки. Перші хвилини можуть трошки ковзати по шкірі. Тому, коли я надягаю їх, спочатку 4-5 хвилин лежу, щоб сироватка частково ввібралась, і патчі краще зафіксувалися на шкірі. А вже потім можна спокійно продовжити ранкові справи. Загалом тримаю на шкірі близько 10 хвилин.

Пробувала різні варіанти нанесення: і вузькою, і широкою стороною до носа. Та поки що не визначилась, який варіант подобається більше, тому чергую їх.

Патчі дарують відчуття дуже приємного холодку, який залишається на декілька хвилин навіть після їх зняття. Влітку це особливо актуально.

Після зняття патчів наношу крем для повік. Зараз це крем “Гранат” від Cosnature. У ньому немає особливої потреби після патчів, але просто хочеться закрити патчеву сироватку.

Ефект та враження

✨ Патчі Newborn сприяють швидшому сходженню ранкових набряків

✨ Надають свіжий та бадьорий вигляд

✨ Шкіра гладенька, зволожена та наповнена

✨ Приємне відчуття прохолоди

✨ Гарні враження підсилює супер доступна ціна патчів

Патчі дають чудовий результат тут і зараз. Я, звісно, сподівалась на накопичувальний ефект, але не дуже на нього розраховувала. І ось тут приємність! Після завершення баночки помітила, що зморшечки ніби й на місці, але шкіра стала більш зволоженою та наповненою. Втім я вважаю, що це комплексна робота із ультразволожуючою сироваткою Hyaluronic та заспокійливою Take It Easy від Mermade. Адже ці сироватки я наносила також і на зону навколо очей. Крем для повік від Cosnature я почала використовувати за декілька місяців до знайомства із Mermade, і він один такого результату не давав.

Тож я дуже задоволена цими патчами і вже взяла на заміну зелененькі від Mermade💚

Дякую за увагу🫶