Кузя Ю-а

Lunnitsa набір Мавки

Lunnitsa набір Мавки

Мій комплект створений брендом для сухого та пошкодженого волосся, та складається з шовкового шампуню з гідролізатом шовку та вітаміном F, кондиціонеру для волосся з маслом мурумуру та молочними протеїнами, маски з керамідами та супер стильної масажної щітки для шкіри голови 🫶

Адже всі знають, що правильно підібраний догляд за волоссям з використанням якісних доглядових засобів значно підвищує ймовірність того, що ваше волосся буде тішити вас та оточуючих здоровим блиском та взагалі міцністю.

Шампунь «Шовковий» від бренда Lunnitsa з олією арганії та арнікою, а також комплексом інших органічних інгредієнтів забезпечує ідеальний догляд за сухим волоссям та пошкодженим після фарбування, завивки, термічної дії.

Особливості шампуню «Шовкового» від бренда Lunnitsa:
- формула збагачена провітаміном В5, вітаміном F, гідролізатом шовку, рослинними екстрактами;
- зволожує пасма по всій довжині;
- насичує живильними компонентами;
- має зміцнювальну дію;
- запобігає та мінімізує випадання пасом;
- прискорює ріст нового здорового волосся;
- бореться з лупою;
- відновлює структуру й повертає блиск.

Дуже ніжно, проте якісно вимиває волосся! Надлегкий аромат, майже невідчутний на волоссі.

Кондиціонер з олією мурумуру, гідролізатами шовку та молочних протеїнів забезпечує комплексний догляд за волоссям на другому етапі після очищення пасом шампунем. Він вже має більш солодкий аромат та виступає у моєму догляді - завершальним етапом. Чому? Читайте далі :)

Особливості Lunnitsa Hair Conditioner:
- захищає волосся від пошкоджень;
- повертає пасмам гладкість, м'якість, сяйво;
- полегшує укладання та розчісування;
- мінімізує пухнастість і статику;
- підходить для всіх типів волосся;
- формула збагачена натуральними екстрактами, маслами, вітамінами, а також гліцерином, декспантенолом;
- ефективно бореться із ламкістю волосся;
- зміцнює, підвищує пружність, зволожує;
- допомагає у боротьбі з лупою;
- розгладжує неслухняні та жорсткі локони.

Lunnitsa набір Мавки

Так чому ж кондиціонер на завершення, а не маска?

Бо Мию я волосся методом зворотнього миття. І якраз розпочинаю з масочки. Наношу на довжину волосся та залишаю на 20 хвилин. І от лише далі використовую шампунь та кондиціонер вище :) Ця супер порада від видатної трихологині, що дійсно дуже розумна дівчина :) ефект - вау. Я спочатку сумнівалась в його ефективності, а тепер на постійній основі використовую.

Маска «Живлення та зміцнення» є професійним засобом, призначеним для ламкого, тонкого, пошкодженого та фарбованого волосся, а також допомагає у боротьбі з випадінням та лупою. Lunnitsa Hair Mask полегшує волосся, лікує, відновлює! Ось тому, краще починати з неї весь догляд!

Всі засоби від Lunnitsa мають зовсім ніжний аромат, бо максимально натуральна косметика!

Будь ласка, прийміть те, що натуральна косметика не піниться, що аж не видно нічого навколо) Вона завжди буде більш рідка, та максимально ніжна до шкіри! В тому і суть, що не має агресивності в них. Проте ефект - ефект є і одразу!

Шампунь чудово вимиває бруд та пил, маска - лікує та відновлює, а кондиціонер-бальзам - помʼякшує волосся! І от це все щастя - ще й в красивій еко -подачі в дереві! Ніколи не викину ці баночки 😂

Це про щіточку, де поєднання софт пластику і справжнього дерева! Ну це дуже стильно! Я масажую неї шкіру голови і на етапі маски, і на етапі шампуню. Бо мені просто дуже подобається, аж до мурах по шкірі, як ніжно вона промасажовує усі точечки) А притік крові до голови на що впливає? Звісно, на швидкість росту нового волосся! Чистий кайф з кайфом :)

Тепер я маю все, для повного щастя) і навіть можу масажувати свою голову і кайфувати )))))) Ну признайся, що в перукарні, коли тобі миють голову - ти теж кайфуєш? 😂