𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Joko Blend Skin Detox Mattifying Face Cream

Joko Blend Skin Detox Mattifying Face Cream
Joko Blend Skin Detox Mattifying Face Cream

Мені дуже важко знайти для себе ідеальний крем для обличчя, який би влаштовував мене на всі 100%. Мені подобаються легкі текстури, які не жирнять шкіру і не залишають жирного блиску, та при цьому забезпечують гідний догляд.

Влітку особливо хочеться невагомого покриття, та що стосується матуючих кремів, то тут теж не все так просто. Мені рідко траплялися вдалі екземпляри, бо завжди було якесь "але". Деякі креми залишали після себе неприємну суху плівку, яка викликала дискомфортні відчуття; забивали пори, скочувалися, або зовсім непрацювали у цьому напрямку.

Joko Blend Skin Detox Mattifying Face Cream
Joko Blend Skin Detox Mattifying Face Cream
Joko Blend Skin Detox Mattifying Face Cream
Joko Blend Skin Detox Mattifying Face Cream
Joko Blend Skin Detox Mattifying Face Cream

Нова лінійка від Joko blend Skin detox стала для мене відкриттям, у деякі засоби я закохалася одразу. Забігаючи наперед, признаюся, що матувальний крем - мій новий фаворит. Це любов з першого нанесення! Для жирної і комбінованої - це те що треба у літній період (особливо) і буде актуально на інші сезони. Це те, що я так довго шукала!

Крем в картонній упаковці, яка містить всю необхідну інформацію.
Банка досить мініатюрна і компактна, зроблена зі скла з матовим покриттям.
Під основною кришкою є додаткова захисна мембрана із пластику.

Крем білого кольору, середньої густоти, має дуже легку текстуру.
Аромат такий же, як і у всієї лінійки, свіжий, ніжний, з нотками зеленого чаю. Він зовсім ненав'язливий, відчувається недовго.
Крем містить такі компоненти, як бакучіол, ніацинамід, екстракт зеленого чаю (або камелії китайської), алантоїн, пантенол і т.д.

Засіб з легкістю розподіляється по обличчю, наче легкий флюїд, швидко поглинається, тонізує і освіжає. Зволоження забезпечує шикарне, для шкіри воно ніби ковток живильної вологи.

Одразу після нанесення фініш вологий, та коли крем повністю вбирається, то шкіра стає матовою. Але природньо матовою, не сухою на вигляд. На дотик вона неймовірна: м'якенька, ніжна, немов оксамит, до неї так і хочеться постійно торкатися.

Крем зовсім не обтяжує, не відчувається на обличчі маскою, не лишає липкості, не створює парникового ефекту, не скочується і не лягає сухою плівкою. В цьому плані тут абсолютний комфорт!

Він інтенсивно зволожує, вирівнює тон, заспокоює шкіру і сприяє регулюванню сальних залоз, через що вироблення себуму значно скорочується. Шкіра з ним не так швидко і активно жирніє, засіб підтримує цей баланс.

Обличчя ідеально виглядає у першій половині дня, іноді після обіду я можу скористатися матувальними серветками, бо поверх цього крему наношу SPF, який дає трохи блиску, і то, стан шкіри навіть у другій половині дня задовільний, нема надмірного блиску, скоріше здорове і помірне сяяння.
Якщо ж проводжу цілий день дома і не користуюся декоративкою і SPF, то все ідеально, обличчя до вечора виглядає гідно, не блищить.

Крем ідеальний як база під макіяж, він не конфліктує з іншими засобами, тон лягає чудово. В парі з сироваткою цієї ж лінійки працює також гарно. Пори не забиває, висипань не провокує.

Для мене цей матуючий крем - справжня знахідка. Без перебільшення - це один із найкращих кремів, що у мене був, який повністю забезпечує потреби моєї комбінованої шкіри, тому щира рекомендація.