PILIRINA 💛💙

Garden Aurantis: зволожуюча крапля порятунку моєї шкіри

Повз цей нашумівший в інстаграмі продукт українського виробника пройти не вийшло, оскільки рідкі відновлюючі текстури повинні бути зі мною скрізь. Якби мені сказали обрати кілька універсальних продуктів зі своєї щоденної рутини, я б взяла зволожуючу есенцію, крем та якісний тональний.

- фільтрат фермент галактоміцет згладжує зморшки та тонкі лінії;

- наповнює клітини амінокислотами;

- покращує стан мікробіоми;

- вирівнює тон та мікрорельєф;

- підтримує рівень рН;

- відновлює водний гомеостаз;

- зменшує чутливість;

- знімає почервоніння та запалення;

- нормалізує вироблення себуму;

- висвітлює тон;

- усуває лущення, сухість та почуття стягнутості;

- усуває наслідки впливу сонця та сухого повітря.

Формула есенції ефективно виводить токсини, має потужний антиоксидантний захист, підтримує водний баланс та стимулює синтез колагену, завдяки чому зміцнює місцевий імунітет, тургор та захисний бар'єр.

Рослинні екстракти у складі допомагають знизити гіперчутливість, полегшити стан шкіри при розацеа, куперозі та заспокоїти хронічні почервоніння.

Перелік обіцянок виробника вражає, чи не так?

AQUA, DAMASCENA ROSE FLOWER WATER, PENTYLENE GLYCOL*, GLYCERIN, BETAINE*, GALACTOMYCES FERMENT FILTRATE, HYDROLYZED WHEAT PROTEIN*, SACCHAROMYCES/XYLINUM/BLACK TEA FERMENT*, ZINC PCA*, LEVULINIC ACID, SODIUM LEVULINATE, SACCHARIDE ISOMERATE*, PROPANEDIOL, INULIN*, ARNICA (ARNICA MONTANA) FLOWER EXTRACT, TILIA CORDATA (LINDEN) FLOWER EXTRACT, ALPHA-GLUCAN OLIGOSACCHARIDE*, OPUNTIA FICUS-INDICA STEM EXTRACT*, TEPHROSIA PURPUREA SEED EXTRACT*, CITRIC ACID*, SODIUM CITRATE*

Зверніть увагу! ☝️ Всі компоненти складових сертифіковані ECOCERT та COSMOS!

Поєднання екстракту комбучі, опунції та бетаїну інтенсивно зволожує, надає потужний антиоксидантний захист, виводить токсини, стимулює синтез «волокон молодості» колагену, еластину, покращує місцевий імунітет.

Екстракти тефрозії пурпурової, арніки та липи надають протизапальну дію, допомагають шкірі подолати стрес, усувають гіперчутливість, хронічні запалення та почервоніння, викликані куперозом та розацеа.

Фільтрат фермент галактоміцет (дріжджі ферментованого саке) зменшує тонкі зморшки, лінії та зміцнює захисний бар'єр шкіри, насичують шкіру необхідними амінокислотами та вітамінами, живить корисний мікробіом шкіри, відновлює здоровий колір шкіри та рівень Ph.

Поговоримо про момент, який ми піднімали у минулих постах. На пляшці маркування оформлено згідно стандартизації, яку встановлює вимоги до інформації розміщеної на упаковці косметичних засобів. Виробник не приховує локацію своїх виробничих потужностей, як це робить більшість українських виробників і це викликає довіру.

Екологічна упаковка створена з біорозкладного пластику . А спрей компанія замовляє у італійців. Він якісно розпорошує есенцію. Такий серйозний підхід навіть мене вразив.

У мене чутлива шкіра, розацеі немає, але навіть від контакту з водою вона червоніє. Есенція дійсно працює на зниження чутливості. Після розпилення почервоніння зникають на очах, шкіра миттєво стабілізується, як у фотозйомці.

Для людей з куперозом та розацея Kombucha стала б спасінням. Шкіра зволожена після використання. А ще помітила, що швидко загоює рани. Спробувала нанести цей засіб ввечері на рану на нозі, яка довго не загоювалася. Неочікувано, але на ранок вона затяглася, хоча навіть Гентосепт довго з нею боровся.

Як бачите,есенцію активно використовую майже два тижні, а вона ніби стоїть на місці у пляшечці, хоча спрей добре розпорошує. Вважаю це неабияким плюсом. Погодьтеся, економія на доглядовій косметиці це завжди приємно.

Чесно кажучи, спочатку я трохи скептично була налаштована щодо Garden Aurantis, оскільки більшість українських виробників відкрито використовують дешеві консерванти. Але не в цьому випадку!

У цього бренду ціна стовідсотково відповідає якості продукції.

Звісно ж, рекомендую спробувати Kombucha Hydrating Essence. З таким натуральним, а головне працюючим складом ви навряд чи знайдете аналоговий продукт українського виробника, який дійсно працює.

А ви вже пробували продукцію Garden Aurantis? Якщо так, поділіться, будь ласка, своїми враженнями, бо хочу ще щось придбати з їх продукції.