MAXIMOVA🌷

Пептидний крем для обличчя

Пептидний крем для обличчя

Я вірю в силу пептидів і дуже люблю засоби, в складі яких є цей інгредієнт. В тандемі з кремом використовувала мультипептидну сироватку цього ж бренду, можете почитати про неї за цим посиланням https://club.makeup.com.ua/post/43476/

Про особливості крему:

- містить комплекс пептидів та низькомолекулярну гіалуронову кислоту;
- забезпечує глибоке зволоження та живлення;
- активізує процеси регенерації;
- зміцнює захисний бар'єр;
- допомагає боротися з першими ознаками старіння;
- рекомендований для застосування жінками та чоловіками від 25 років.

Пептидний крем для обличчя

Я використовувала крем у вечірній рутині, очищувала обличчя, наносила вище згадану сироватку та закривала все кремом. Він має білий колір, густу консистенцію але при цьому не плотну. Легко розподіляється по обличчю, вбирається приблизно 5 хвилин залишаючи матовий фініш і дуже приємне відчуття бархатистостості. Крем за відчуттями зволожуючий і водночас живильний.

З часом матовий фініш змінюється на здорове сяяння шкіри (з моєю комбінованою шкірою прекрасно, що я не перетворююсь в млинець на т-зоні). Шкіра виглядає гарно.

Аромат. Він присутній, легкий і приємний. Відчуваю його на собі перші хвилини після нанесення, потім він зникає.

Розхід. Так як я здебільшого використовувала крем раз на день і бачу скільки залишилось в баночці можу припустити, що орієнтовно мені її вистачить на 3 місяці.

Мінімалістичне, естетичне, лаконічне, елегантне🖤 таке, що коли бачиш фото, хочеться цю баночку мати на поличці з косметикою😁

Баночка доречі скляна, має в комплекті лопатку, що дуже зручно для такого формату пакування. Також під кришкою буда захисна мембрана.

Моїй шкірі дууууже подобається цей крем. За час використання не з’являлось закритих комедонів, не забивались пори, не було подразнень, шелушінь чи інших негативних наслідків.

Ефект який бачу - це пружність, шкіра має здорове сяяння, розгладжена і зволожена👌 Я дуже задоволена дією крему.