HILLARY: Комбо вихідного дня
made in Ukraine
Хочу поділитися своїм ідеальним комбо вихідного дня!
Скраб для тіла парфумований Hillary Royal Perfumed Oil Scrub, 200 г
Я не з такої сім’ї, як другі. Я із багатої.
Скраб від українського виробника HILLARY made in Ukraine, який зачепив мене своїм неперевершеним ароматом, наче додали якийсь дорогий парфум.
Пакування просте: баночка, додаткова кришечка для зручності, а всередині лежить великий пакет, в якому знаходиться сам засіб. Це дуже продумано, він точно не протече.
Єдиний мінус незручно відкривати цей пакет та пересипати в баночку, тому що частина засобу залишиться у пакеті.
Склад: 100% натуральний продукт
Морська сіль мінеральна (Ізраїль), гімалайська рожева сіль (Індія), кіпрська морська сіль (Греція), біла глина (Болгарія), оливкова олія (Італія), олія виноградних кісточок (Україна), олія абрикосових кісточок (Німеччина), парфумована композиція - троянда, жасмин, ваніль, бергамот, апельсин, лічі (Франція) Рослини в складі Олива, виноград, абрикос, троянда, жасмин, ван іль, бергамот, апельсин, лічі.
З цим скрабом в парі я використовую:
Олія після засмаги та депіляції з екстрактом алое Hillary Aloe Vera after sun & post depil oil, 100 мл.
🫶Для супер зволоження та релаксу додаю заспокійливу олію від HILLARY після використання скрабу.
Засіб має у складі суміш натуральних олій та екстракт алое, завдяки цьому має такі переваги:
- Усуває подразнення, стягнутість та почервоніння
- Насичує клітини вітамінами та поживними речовинами
- Зволожує та запобігає надмірному випаровуванню вологи з поверхні шкіри - Освіжає, пом’якшує та сприяє регенерації шкіри.
- Зміцнює захисні властивості шкіри, покращує її еластичність та пружність.
💗Мені дуже подобається, що олійка швидко вбирається та надає миттєвий результат:
- Шкіра стає пружною та еластичною
- Надає м'якості та зволоження
- Заспокоює шкіру
- Усуває подразнення
Активні компоненти:
🌿Екстракт алое
- Володіє заспокійливою і бактеріостатичною дією
- Добре підходить для загоєння сонячних опіків, лікування вугрової висипки, в тому числі на спині, дерматитів, та інших естетичних захворювань шкіри
- Зволожує і «вирівнює» шкіру
- Стимулює капілярний кровообіг
- Посилює процеси регенерації
🌿Мигдальна олія
- Заспокоює шкіру і знімає запалення; ефективно живить, і пом'якшує шкірний покрив
- Є хорошою профілактикою целюліту
- Підвищує еластичність і пружність шкірного покриву
- Усуває сухість і подразнення шкіри, роблячи її здоровою і гладенько
Неймовірно приємно, що такі засоби з 🇺🇦
Коментарі (0)