Avenue Des Parfums Home Jasmine & Plum
Аромадифузор для вашої затишної оселі 💜
Аромадифузор, де нотки солодкої сливи змішані з тонким ароматом квітучого жасмину наповнюють вітальню свіжістю та теплом! Аромат, який зараз ідеально доповнює мій настрій та прекрасно засинхронився з спекою 🫶
Ще відчутні ніжні ноти іланг-іланг, троянди та гарденії, але серцем аромат відданий конвалії та сливі.
На додаток - деревина та квіти. В квартирі надзвичайно затишно. Хочеться ловити і ловити цей аромат носиком! Гості, що приходили, перепитувались, який дуфузор в мене стоїть, бо хочуть аналогічний))
Доречі, в комплекті аж 6 паличок! Я в захваті від щедрості бренду!
Характеристики аромату:
- найкраще підходить для вітальні, передпокою, кухні
- підходять для приміщень до 25 м2
- інтенсивність аромату можеш регулювати кількістю паличок. Для кращої ароматизації, палички бажано перевертати раз на тиждень.
- аромат буде звучати протягом 4-6 тижнів в залежності від розмірів, температури і вологості приміщення. Він буде «грати» в різний проміжок часу різними нотами, на відміну від моноароматів, що завжди одноманітні.
Рекомендую до покупку, адже аромат неймовірний! Але тепер, хочу спробувати й інші! 🩷
Саме ж пакування, це додатковий плюс. Бо виглядає надзвичайно статусно і годиться для приємного компліменту у подарунок!
Коментарі (0)