Кузя Ю-а

Avenue Des Parfums Home Jasmine & Plum

Аромадифузор, де нотки солодкої сливи змішані з тонким ароматом квітучого жасмину наповнюють вітальню свіжістю та теплом! Аромат, який зараз ідеально доповнює мій настрій та прекрасно засинхронився з спекою 🫶

Ще відчутні ніжні ноти іланг-іланг, троянди та гарденії, але серцем аромат відданий конвалії та сливі.

На додаток - деревина та квіти. В квартирі надзвичайно затишно. Хочеться ловити і ловити цей аромат носиком! Гості, що приходили, перепитувались, який дуфузор в мене стоїть, бо хочуть аналогічний))

Характеристики аромату:

• найкраще підходить для вітальні, передпокою, кухні
  • підходять для приміщень до 25 м2
  • інтенсивність аромату можеш регулювати кількістю паличок. Для кращої ароматизації, палички бажано перевертати раз на тиждень.
  • аромат буде звучати протягом 4-6 тижнів в залежності від розмірів, температури і вологості приміщення. Він буде «грати» в різний проміжок часу різними нотами, на відміну від моноароматів, що завжди одноманітні.

Рекомендую до покупку, адже аромат неймовірний! Але тепер, хочу спробувати й інші! 🩷

Саме ж пакування, це додатковий плюс. Бо виглядає надзвичайно статусно і годиться для приємного компліменту у подарунок!

02 липня, 2024
Кузя Ю-а
02 липня, 2024