Олена В

Laser Doctor Calming Cream

Laser Doctor Calming Cream
Laser Doctor Calming Cream

Привіт дівчата! Хочу поділитись з вами своїм відкриттям!

Цю корейську сироватку назначив лікар після видалення родимок і папілом на тілі. Щоб шкірочки злізли якомога швидше і шкіра загоїлась. Але я знаю, що її рекомендують використовувати після лазерних та RF -процедур, хімічних та механічних пілінгів і різних хірургічних втручань.

Сироватка відновлює природний захисний бар'єр шкіри, знімає сухість, лущення та свербіж. Підходить для всіх типів шкіри.

Консистенція:

Сироватка-крем дуже легка і абсолютно не липка. Напівпрозора, з молочним відливом.

Досить швидко всмоктується в шкіру, не залишаючи неприємної липкості на шкірі.

Запах майже відсутній, що є вагомим плюсом.

Почервоніння та подразнення швидко знімає. І дуже круто зволожує.

Пакування: Тюбік тоненький, з тоненьким носиком. Дуже приємно тримати в руках і користуватись. Крем видавлюється дозовано. Важко видавити надто багато.

Об'єм 20 мл

Laser Doctor Calming Cream

Активні інгредієнти

В складі є пептиди, гідролізований колаген, еластин та гіалуронова кислота, які зволожують та відновлюють ушкоджену шкіру. Стимулюють синтез власного колагену та еластину, повертають здоровий доглянутий вигляд.

Також в складі є екстракти алое, лотоса та цибулі і муцин равлика, які знімають подразнення, свербіж та почервоніння, прискорюють загоєння ушкоджень.

Ще мені дуже сподобалось, що в складі є EGF-епідермальний фактор росту. Про цей білок вже всі чули і всі писали. Якщо вірити дослідженням, то саме цей білок на клітинному рівні допомагає уповільнювати процес старіння клітин і дарує молодість.

Склад AQUE, Methylpropanediol, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Betaine, Sodium Hyaluronate, Trehalose, Dimethicone, Carbomer, Triethanolamine, Polysorbate 80, Polyacrylamide, C13-14Isoparaffin, Laureth-7, Allium Cepa (Onion) Bulb Extract, Snail Secretion Filtrate, Allantoin, Xanthan Gum, Acetyl Hexapeptide-8, Palmitoyl Pentapeptide-4, rh-Oligopeptide-1, Hydrolyzed Collagen, Disodium EDTA, Anthemis Nobilis Flower Extract, Hamamelis Virginiana Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Centella Asiatica Extract, Rosa Centifolia Flower Water, Camelia Sinensis Leaf Extract, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Fragrance.

Я наносила сироватку-крем два рази на день з 5 дня після видалення і за 10 днів шкіра повністю загоїлась. Скажу що я здивована, бо у мене дуже повільно гояться ранки на тілі. А тут процес пішов досить швидко.

Також я наносила її на сухі ділянки на ногах і помітила, що вона дуже швидко знімає сухість,почервоніння і подразнення.

Ціна: я купувала на сайті центра, де робила видалення. І саме там і була найкраща ціна. Я купила за 260 грн.

Дійсно рекомендую спробувати, якщо хочете швидкого загоєння шкіри.

Дякую що читаєте!