Конту руюча сироватка для тіла із зігріваючім ефектом Part 2
від Mermade
Усіх солоденьких вітаю.
Сьогодні у нас продовження знайомства з новинкою від Mermade.
Це друга частина знайомства, тому якщо вам цікаво прочитати першу, то вам сюди...👇
Поговоримо про текстуру
Текстура сироватки виглядає гладкою та шовковистою. Вона має середню густину, нагадуючи легкий крем або лосьйон.
Колір сироватки - ніжно рожевий з легким напівпрозорим відтінком. Вона виглядає досить рідкою, щоб легко розподілитися по шкірі, але достатньо густою, щ об не стікати відразу.
Аромат мені здався солодким, але з часткою перчинки, чогось гостренького. На шкірі він відчувається більш солодким, але недовго залишається.
Текстура сироватки, забезпечує легке і рівномірне нанесення, швидко вбирається і залишає відчуття зволоження та доглянутості. Не залишає після себе липкості чи якихось побічних реакцій.
Спосіб застосування
ПЕРЕД ВИКОРИСТАННЯМ ПРОВЕСТИ ПАТЧ-ТЕСТ НА ВИЯВЛЕННЯ АЛЕРГІЧНИХ РЕАКЦІЙ.
Нанести сироватку на бажану ділянку тіла та розподілити масажними рухами, або з використанням масажеру. Уникати потрапляння на слизові оболонки.
Також є невеликий ряд протипоказань, а саме: вагітність, розширення вен, купероз, серцево-судинні захворювання.
Як використовую я:
Наношу сироватку на очищену шкіру ніг, потім обмотуюсь харчовою плівкою і одягаю теплі штани, хоча і без них ефект є.
Через деякий час відчувається невеликий прилив тепла, відчувається, як ніжки стають "HOT HOT BABY".
Але це краще робити, коли не дуже спекотно, бо можна здуріти від цього комбо.
Потім знімаючи плівку і ще деякий час буде відчуватись прилив крові та вогника.
Після такої процедури ....
- Покращення кровообігу: зігріваючий ефект сироватки та тепло від плівки сприяє кращому кровообігу.
- Зменшення набряків: завдяки покращенню кровообігу зменшується набряклість ніг.
- Підвищення тонусу шкіри: сироватка допомогає підвищити пружність і тонус шкіри.
- Зменшення проявів целюліту: регулярне використання подібних засобів сприяє зменшенню проявів целюліту.
- Відчуття легкості та комфорту: тепловий ефект розслаблює м'язи і створює приємне відчуття легкості.
Однак, перед застосуванням такої процедури слід провести патч-тест на виявлення алергічних реакцій і проконсультуватися з лікарем, особливо якщо у вас є які-небудь протипоказання або хронічні захворювання.
Враження від використання:
Мені сподобалося зволоження шкіри, оскільки в складі є зволожуючі компоненти. Шкіра після сироватки гладенька, шовковиста на дотик.
Відчувається зменшення набряків та зменшення прояву целюліту. Не можу сказати, що він зовсім зник, але якщо використовувати сироватку та інші засоби в комплексі протягом тривалого часу, думаю, ефект вас здивує.
Ось таке у мене вийшло приємне та тепле знайомство з сироваткою від Mermade. Думаю, спробувати всю серію Hot Hot Baby, щоб досягти максимального ефекту для моєї шкіри.
Дякую за увагу🥰
Коментарі (0)