MAXIMOVA🌷

Гідрогелева маска Joko Blend з волошкою

Гідрогелева маска Joko Blend з волошкою

Чесно, використовую її вже не вперше але пора ж вже і відгук зробити😊 Мені ця маска дуже подобається через головний інгредієнт - волошку. Маю з дитинства приємні спогади, як у бабусі в селі волошка росла у величезних полях з пшеницею і ми ходили поміж стебел та рвали букети з цих квітів☺️ чудове безтурботне дитинство… тому волошка у мене завжди викликає гарні емоції, а тепер вона ще й подобається моїй шкірі завдяки Joko Blend🤍

Про властивості маски:

плюстки і екстракт волошки очищають пори і дарують епідермісу пружність, еластичність і рівний тон. Однорідна густа гідрогелева маска швидко застигає на обличчі, а її компоненти активно проникають у глибокі шари шкірного покриву, покращуючи стан шкіри.

Використовую маску чітко за інструкцією, висипаю вміст пакета в ємність, додаю 70 г води, як і вказано, перемішую до двох хвилин максимум і одразу наношу на обличчя шпателем. Маска досить швидко починає застигати але часу для нанесення вистачає.

Гідрогелева маска Joko Blend з волошкою

В сухому вигляді вона виглядає дуже мілким білим порошком з сушеними пелусточками волошки. Має дуже приємний солоденький аромат, який одразу виривається при відкриванні саше.

В замішаному з водою стані - це гелеподібна консистенція, яка плавно стікає з лопатки. Коли в порошок додаєш 70 гр води, здається, що це забагато, але чим далі замішуєш все - тим пластичністю і гладкою стає консистенція. У мене завжди залишається трохи комочків але то не страшно, вони не впливають в цілому на використання і ефект.

Наношу маску товстеньким шаром з в направленні згори-вниз, з лоба до підборіддя. А знімати потрібно навпаки знизу-догори.

При нанесенні маска може трохи стікати, головне швиденько нанести, те що підтікає поправляйте лопаткою.

Коли маска застигає починається магія. Під шаром маски утворюється волога та приємне охолодження. Можна використовувати її зранку щоб знімати набряки або ввечері для разслаблення і домашнього спа😊 Доречі, тримаю її на обличчі 20-25 хв.

Дія маски яку я бачу:

  • вирівнює тон шкіри
  • заспокоює почервоніння в місцях подразнень
  • дуже зволожує, шкіра стає більш пружною
  • розгладжує рельєф
  • дарує свіжість

Дівчата, дуже раджу один-два рази на неділю робити собі такі процедурки. По-перше - це дуже доступно і обійдеться вам приблизно в 50-100 грн; по-друге, шкіра вам скаже дякую; а по-третє - це можливість приділити час собі і на 20 хвилин зануритись в свої думки, послухати приємну музику чи просто зробити маленьку паузу і відпочити.