Sasha🐣💔

Ця щітка для волосся - найкраще, що зі мною трапилось

Ця щітка для волосся - найкраще, що зі мною трапилось

Побачила я цю щітку в рекомендаціях в однієї дівчинки. Я відразу закохалась в неї. Зрозуміла, що замовлю і собі. Я користувалась щіткою Janeke Superbrush, але вона мені вже набридла, та і втратила свій вигляд. Пару неділь наважувалась, тоді психонула і замовила цю щітку від Xiaomoxuan💔

Пакування дуже красиве, в комплекті йде підставка під щітку. На вигляд вона достатньо стильна, переливається як перлинка 🥰

Ця щітка для волосся - найкраще, що зі мною трапилось

Характеристика від виробника :

"Fairy Brush від XIAOMOXUAN незамінна для тих, хто хоче мати слухняне пишне волосся. Ви назавжди забудете про випадання волосся та лупи. Гребінець ідеально підходить як для щоденного розчісування, так і для укладання.Гребінець складається з 370 нейлонових гнучких зубчиків, які не тільки добре розчісують волосся, а й приємно масажують шкіру голови. Цей зносостійкий нейлон, на ньому не утворюються мікро задирки, тому Fairy Brush ніколи не вириває волосся. А правильна стимуляція кровоносних судин шкіри голови допомагає пробуджувати сплячі фолікули, завдяки чому покращується ріст волосся, перестають випадати і стають густішими.Завдяки всім цим якостям ця гребінець сподобається не лише вам, а й вашим дітям. важливе попередження від виробника! fairy brush виготовляється з екологічно чистих матеріалів, боїться води та гарячої температури, тому не рекомендується брати її в сауни, лазні, душові кабіни."

Відразу після відкриття подумала, що щетинки прям дуже гнучкі та ніжні. Було побоювання, що вона не впорається з сильно заплутаним волоссям, але це мені тільки здалось. Насправді вона розчісує дуже класно, майже не відчувається на волоссі. Не дере волосся, я була просто в захваті. Не шкодую, що придбала її. Хоч і виробник застерігає, що щітка боїться води та гарячої температури, я з нею сушила мокре волосся, і з нею все добре.

Не зручно тільки носити в сумочці, боюсь поцарапати або помʼяти щетинки💔 тому вона в мене завжди вдома, стоїть в своїй підставці.

Плюси: ✅

- стильний дизайн

- легка

- не дере волосся

- гарно розчісує та розплутує волосся

Мінуси: ❌

- ціна (купувала за 1400 грн)

- не дуже зручно брати з собою в маленьку сумочку, щетинки в сумці можуть погнутись (із-за їх гнучкості)

- Ну і застереження від виробника, що боїться води і високих температур( хоча я сушила з нею мокре волосся і все було ок)

Дівчатка, а яка у вас улюблена щітка? Поділіться в коментарях, цікаво, може виберу для себе ще якусь нову🥰