Євгенія 👩

Найгірша щітка у моєму житті(

Найгірша щітка у моєму житті(
Найгірша щітка у моєму житті(
Найгірша щітка у моєму житті(
Найгірша щітка у моєму житті(

Всім привіт✌️

Я довгий час користуюся щітками Tangle Teezer, обожнюю їх та готова співати їм оди. Однак, реклама щіток Janeke просто ганялася за мною, ще й купа захоплених відгуків, які лише підігрівали інтерес. Звичайно ж, я не встояла і вирішила купити собі це "диво". Тим паче, що моя Tangle була вже зовсім старенькою та потребувала заміни, але точно не такої...

Взагалі, мені не дуже подобались колірні поєднання щіток Janeke і я хотіла просто чорну щітку, але на жаль, її потрібно було чекати з ЄС, тому я замовила чорно-бірюзову, на момент покупки, вона була єдиною, яку можна було купити відразу і не чекати на доставку).

Купила її за повну ціну, без знижок, що досі мене дуже засмучує(.

Розповідаю більш докладно про Janeke Superbrush (71SP226 TFF)👇

Щітка упакована у фірмову коробку з відкритим "віконцем" на лицьовій стороні, що дозволяє краще розглянути аксесуар.

Сама щітка середнього розміру: 20,3x8,5x3,1 см (приблизні заміри).

Основа щітки виконана з чорного пластику, робоча частина з насичено-бірюзового, ближче до м'ятного. Незважаючи на те, що я хотіла чорну щітку, це поєднання кольорів теж цілком привабливе).

Щодо пластику, який використовується в основі - він відверто поганої якості. Так, він легкий, але при цьому, він гнеться в руках і скрипить при використанні, здається що ось-ось і шматок щітки просто відвалиться.

До того ж, покриття - глянсове, гладке і на нього збирається весь пил цього світу і залишаються відбитки пальців після кожного використання. Проте, хочу зазначити, що рукоятка впевнено лежить у руці, не ковзає.

Форма щітки: квадратна, із закругленими краями, тому її можна назвати обтічною).

Вага щітки: 100 гр, вона дуже легка та доволі ергономічно лежить в руці.

Робоча поверхня досить велика, вона здатна захопити багато волосся, і це дійсно зручно. Вона виконана у вигляді сітки, щільно закріплена у рамці, я не знайшла жодного зазору. Сітка дозволяє безпечно використовувати щітку при сушінні феном.

Основа теж виконана з пластику, але м'якшого і таке відчуття, що трохи гумового. Тому що, коли натискаєш на всі зубці разом, основа починає прогинатися, а після відпускання руки - повертається у вихідне положення.

Щітка не має ніякого запаху і це величезний плюс.

Зубчики щітки "ростуть" з основи, відповідно вони з того ж матеріалу, що і вона.

Зубчики однакові по висоті, але середні візуально здаються вищими, за рахунок увігнутої основи. Вони довгі, набагато довші, ніж у середньостатистичної щітки.

Зубчики в міру щільні, пружні та гнучкі, на дотик - приємні. Кінчики закруглені, за рахунок чого, не дряпають, не коляться і не висмикують волосся.

Коли Janeke порівнюють з Tangle, то постійно кажуть, що її простіше чистити. Я так не вважаю.

У моєму випадку вона забруднюється так само, як і тангл - на зубчиках з'являється чорний наліт, особливо біля основи.

Зубчики хоч і розташовані не так близько, як у тангл, але все одно, пальцями не пробратися до основи. Тому, для чищення використовую щіточку для фарби, як і з тангл, цей лайфхак підглянула у Швець Карина🤍 ( https://club.makeup.com.ua/post/30102/ ).

В такий метод, щітка вимивається дуже гарно, тут питань немає, але ж мити її не простіше, чим тангл!

Крім цього, через те, що зубчики пружні, я не можу пальцями витягнути волосся з щітки, воно ніби приклеюються до основи. Доводиться використовувати зубчистку, з танглом таких приколів не було.

Цю щітку можна використовувати як на сухому, так і на вологому волоссі. До того ж, її можна використовувати при сушінні феном, вона продувна.

Я використовувала щітку для всіх трьох способів розчісування та укладання. Ось що можу сказати:

  • Щітка дуже м'яко розчісує, наче ковзає по волоссю. Нічого не висмикує і не заплутує.
  • Вологе волосся також розчісує м'яко, без проблем.
  • Нею можна робити масаж голови і це також відбувається дуже делікатно.

Розчісує вона нормально, без будь-яких спецефектів, щітка да й щітка. Багато хто пише, що "волосся стало менше випадати", в моєму випадку не змінилося нічого.

Усі негативні моменти, які я писала раніше – це дрібниці, а тепер розповідаю чому я вважаю цю щітку найгіршою у своєму житті:

  • Вона сильно електризує, волосся просто тягнеться за нею. Після розчісування я схожа на кульбабу, ще й струмом б'юся. Зрозуміло, що з цієї причини, я не можу нормально використовувати щітку для укладання волосся, тому що, після сушіння з нею, я схожа на Короля Лева.

Спочатку я подумала, що просто помила її невдалим шампунем. Взяла інший – не допомогло, взяла ще один – нічого не змінилося. Мама порадила помити в розчині із соди – нічого не змінилося.

Щітка просто електризує волосся. Тут важливо відзначити, що у мене ніколи в житті не електризувалося волосся, навіть мінімально. Я з таким зустрічаюся вперше та дуже обурена😫.

Якщо чесно, то в мене були думки, що це підробка. Однак, я замовляла на makeup, а цьому сайту я довіряю на 100%. До того ж, на задній стороні щітки є напис mod brevettato, що в перекладі з італійської означає - «запатентовано», на підробках цей напис відсутній.

Покупкою максимально незадоволена, це звичайнісінька щітка, яка просто розчісує, але при цьому робить волосся ще гіршим.

За якістю та ефектом, вона взагалі не рівня тангл.

Прикріплюю відео ще раз). Ну і доречно буде сказати, що в мене сухе, густе, щільне і пофарбоване волосся. Однак воно слухняне і ніколи в житті не електризувалося.

Дякую за увагу💕