Iryna Koval

John Frieda PROfiller+

John Frieda PROfiller+
John Frieda PROfiller+

Уявіть, як тонке волосся може перетворитися з непомітних ниток в кокетливі кучері з об'ємом і густотою. Це не просто мрія, а реальність завдяки ідеальним засобам серії John Frieda PROfiller+

Ця колекція для тонкого волосся, заснована на інгредієнтах для догляду за шкірою, містить зволожуючу гіалуронову кислоту, яка робить пасма обʼємними, і біотин, який зміцнює волосся, зменшуючи його випадання в результаті ламкості.

Серія складається з трилогії засобів - шампунь, кондиціонер та спрей.

John Frieda PROfiller+
John Frieda PROfiller+

Шампунь має прозору, щільну текстуру, а аромат усієї лінійки схожий на чоловічий парфум, мені дуже подобається, оскільки відчуття свіжості залишається протягом усього дня.

Шампунь гарно промиває волосся, утворюючи кремову піну, вже у процесі полоскання надає відчуття чистоти. Міцели мʼяко видаляють бруд і наліт, у той же час, зміцнюючи волосся і збільшуючи його товщину в серцевині.

Враження після використання цього шампуню: моє волосся залишається чистим і свіжим протягом тривалого періоду часу. Я відчуваю, що воно легке, м'яке і надзвичайно приємне на дотик.

Цей продукт має густу текстуру білого кольору, яка легко розподіляється по волоссю. Для забезпечення максимальної ефективності, я використовую щітку для розчісування волосся, щоб рівномірно нанести засіб на кожне пасмо.

У спеціальній формулі використовується технологія створення текстури, яка грамотно збільшує відстань між пасмами, створюючи багатовимірну товщину, а також забезпечує легке живлення тонкого та слабкого волосся.

Після використання волосся стає мʼяким та шовковистим, відчувається ніби текстура волосся стає більш міцною та щільною, гарно розчісуюється та не плутається.

Легка плівкоутворююча технологія рівномірно утримує пасма, забезпечуючи фіксацію та природний рух для більш довговічних укладок, а також термозахист до 220°.

Я використовую цей спрей на підсушене волосся, повністю покриваючи прикореневу ділянку та нижню частину, після чого вкладаю стайлером.

Цей спрей дійсно творить дива з моєї волоссям. Воно стає більш обʼємним та щільним, при цьому немає відчуття склеєних пасм чи жорсткі. Крім того, засіб полегшує розчісування і додає неймовірний блиск волоссю.

PROfiller+ не містить силіконів та парабенів, підходить для веганів.

Трилогія продуктів John Frieda PROfiller+ - це ідеальне рішення для тонкого волосся, яке потребує більшого об'єму і густоти.

Після використання волосся стає неймовірно об’ємним, густим і м’яким на дотик. Кожен етап - від шампуню до спрею - працює разом, щоб забезпечити ідеальний результат, я приємно вражена ефективністю цієї серії.