Кузя Ю-а

Збільшує об’єм волосся

Збільшує об’єм волосся

Це я про серію PRo filler+ від John Frieda. Хочу поділитись, бо воно працює! Працює на усю потужність.

Останнім часом, звернула увага на відсутність прикореневого обʼєму в мого волосся. Розумію, що воно тонке, вʼюнке, щойно пофарбоване. Та чого від нього хотіти?

Але ж ні, я так не сдамся швидко. Перевіривши можливі косметичні варіанти, я знайшла унікальний засіб, що є новинкою на ринку.

Ця серія створена для тонкого волосся та використовує в собі найкраще з догляду за шкірою. До прикладу, гіалуронову кислоту та біотин. Гіалуронова кислота в цьому випадку відповідає за обʼєм, а біотин - зменшує випадіння за рахунок зміцнення.

Серія не містить силіконів та парабенів і підходить веганам!

Шампунь дуже гарно вимиває волосся та вже під час очищення відчувається наповнення структури.

Бальзам це все запаковує в обгортку. Відчуття, волосся ніби і мʼяке, проте от це відчуття наповненості подвоюється. Ніби вже трошки зафіксовано спец засобами.

Дуже дивні і цікаві відчуття, що непорівняти з іншими засобами. Адже я завжди гналась за полегшенням та повітряністю.. а тут навпаки. Проте, це не кінець. На вологе волосся я наношу спрей. І дуже гарно вичісую. От і все. Ніби нічого нового. Шампунь, бальзам, спрей? Та ні, дівчата. Спеціально не постановочні фото з чату до подруги. Обʼєм при коренях відчутно зріс! Вона була в шоці!

Я теж в щоці. Я думала це маркетинг. Та ні, працює на повну!

Як перукар в минулому, я раджу усім, у кого щоденні укладки на дайсон, браш чи сушка феном для обʼємних зачісок. Вже на рівні догляду ви можете покращити та полегшити майбутні маніпуляції! Це працює! Також, після цих засобів, ви відчуєте фіксацію волосся! Ну це просто любов!

П.с. Мені чимось аромат нагадав сади hermes. Гарна віддушка.

п.п.с. Спрей паралельно виконує функцію термозахисту. Тому дуже економно. Адже добивається функція обʼєму при максимальному захисті.

Збільшує об’єм волосся