John Frieda PROfiller+
Серія догляду за волоссям, яка надасть густоти та наповнення на 200%
Уявіть, як тонке волосся може перетворитися з непомітних ниток в кокетливі кучері з об'ємом і густотою. Це не просто мрія, а реальність завдяки ідеальним засобам серії John Frieda PROfiller+
Ця колекція для тонкого волосся, заснована на інгредієнтах для догляду за шкірою, містить зволожуючу гіалуронову кислоту, яка робить пасма обʼємними, і біотин, який зміцнює волосся, зменшуючи його випадання в результаті ламкості.
Серія складається з трилогії засобів - шампунь, кондиціонер та спрей.
Шампунь PROfiller+
Шампунь має прозору, щільну текстуру, а аромат усієї лінійки схожий на чоловічий парфум, мені дуже подобається, оскільки відчуття свіжості залишається протягом усього дня.
Шампунь гарно промиває волосся, утворюючи кремову піну, вже у п роцесі полоскання надає відчуття чистоти. Міцели мʼяко видаляють бруд і наліт, у той же час, зміцнюючи волосся і збільшуючи його товщину в серцевині.
Враження після використання цього шампуню: моє волосся залишається чистим і свіжим протягом тривалого періоду часу. Я відчуваю, що воно легке, м'яке і надзвичайно приємне на дотик.
Кондиціонер PROfiller+
Цей продукт має густу текстуру білого кольору, яка легко розподіляється по волоссю. Для забезпечення максимальної ефективності, я використовую щітку для розчісування волосся, щоб рівномірно нанести засіб на кожне пасмо.
У спеціальній формулі використовується технологія створення текстури, яка грамотно збільшує відстань між пасмами, створюючи багатовимірну товщину, а також забезпечує легке живлення т онкого та слабкого волосся.
Після використання волосся стає мʼяким та шовковистим, відчувається ніби текстура волосся стає більш міцною та щільною, гарно розчісуюється та не плутається.
Спрей PROfiller+
Легка плівкоутворююча технологія рівномірно утримує пасма, забезпечуючи фіксацію та природний рух для більш довговічних укладок, а також термозахист до 220°.
Я використовую цей спрей на підсушене волосся, повністю покриваючи прикореневу ділянку та нижню частину, після чого вкладаю стайлером.
Цей спрей дійсно творить дива з моєї волоссям. Воно стає більш обʼємним та щільним, при цьому немає відчуття склеєних пасм чи жорсткі. Крім того, засіб полегшує розчісування і додає неймовірний блиск волоссю.
PROfiller+ не містить силіконів та парабенів, підходить для веганів.
Трилогія продуктів John Frieda PROfiller+ - це ідеальне рішення для тонкого волосся, яке потребує більшого об'єму і густоти.
Після використання волосся стає неймовірно об’ємним, густим і м’яким на дотик. Кожен етап - від шампуню до спрею - працює разом, щоб забезпечити ідеальний результат, я приємно вражена ефективністю цієї серії.
Коментарі (0)