Hanna Domashenko

Секрети ідеальних брів | Точковий пінцет

Сьогодні поговоримо про ідеальну форму брів саме для тебе! Бо саме з форми починається ідеальне фарбування, укладання та й, звісно ж, погляд і навіть вираз обличчя!

Ідеальний пінцет - він для кожного свій... Бо з нього починається форма брів. Можливо, когось сьогодні здивую, але пінцети бувають різні: прямий, точковий, вигнутий та міні-пінцет! Для різних завдань зручно використовувати різні пінцети: прибрати пушкове волосся, прорідити або створити чіткий контур. Є ще й інші додаткові критерії, але їх лишимо для бровистів! :)

Точковий пінцет - це мій особистий must have! Він ідеально підходить для видалення врослих волосків, дрібних "пеньочків", для роботи з детальками, а також для прорідження густоти брівок! Такий пінцет дійсно можна назвати багатофункціональним помічником! Моїм фаворитом є точковий пінцет від Joli:Lab!

Він має ручну заточку, а це означає, що інструмент прослужить вам максимально довго! Адже його з часом можна буде віддати майстру і він зможе оновити заточку - тому він знову буде захоплювати навіть найдрібніші волоски! Він досить тоненький та має ідеальне захоплення навіть для найтоншого пушкового волосся. Виготовлений з високоякісної медичної сталі, тому можна бути впевненою в його якості.

Я завжди прибираю зайве волосся точковим пінцетом, щоб підтримувати форму брів. З ним працювати дуже зручно! Адже він допоможе вам досягти ефекту гладенької шкіри дельфінчика: зайвих волосків з ним позбавитись легко!

Мода на брови може змінюватися чи не щороку, але варто знати, що тенденції змінюються, а ваша індивідуальність залишається з вами! Не спішіть робити модні, графічні, широкі брови за розміткою. Завжди зважайте на індивідуальність! Комусь личать натуральні брови, в який просто охайно підщипана форма. Комусь тоненькі брови, комусь пудрові, а комусь графічні.

Я намагаюсь в своїх бровах все ж вибудовувати форму за опорними точками, але це лише каркас: початок брови, хвостик та апекс. А ширина, насиченість фарбування - це все повинно бути індивідуально.