Туш для вій Pastel Show Your Look Mascara
З таким позитивним оформленням і наклейками як приємним подарунком до них. А чи виконує поставлені задачі?
Перша на моєму досвіді туш, що не лише гарно профарбовує, подовжує, додає об‘єму і виразності погляду, а ще й щоразу піднімає настрій. Чому?
А ви тільки гляньте на це пакування!
Туш к картонній коробочці, від оформлення якої віє підлітковою безтурботністю і чимось таким яскравим 😁
Всередині два аркуші наклейок, з них я обрала ті, які найбільш мені імпонують і прикрасила свій флакон туші. Звісно, наклейки пов’язані з котиками, яких я так обожнюю 🐱 Тому щоразу коли я беру її в руки, піднімається настрій.
Та кож мені дуже подобається ніжний ліловий колір самого флакону.
Щіточка силіконова довга, конусоподібної форми: вузька і тонка на кінчику та більш широка до основи. Завдяки такій формі легко промальовувати вії на внутрішньому кутику ока.
Ворсинки на щіточці теж дрібні, короткі.
Колір екстра-чорний. От дійсно глибокий чорний, без натяків на інші відтінки.
Виробник обіцяє стійкість 24 години, але я стільки туш не ношу, тож чи відповідає це дійсності підтвердити не можу, АЛЕ туш гарно тримається 10-14 годин точно.
У мене вона НЕ осипається і НЕ відбивається на повіках чи нижніх віях (їх ніколи не фарбую).
Туш гарно розділяє вії, уже нашаровуючи можна побачити легке склеювання.
Вона трішки припіднімає вії, додає їм об‘єму і довжини. Супер-завиток від неї не формується, але мої прямі вії більше не дивляться донизу.
На очах комфортна, негативної реакції на моїх чутливих очах не спровокувала.
Хочу підкреслити, що щіточка все-таки дуже зручна, нею промальовую вії з легкістю від коренів до самих кінчиків.
Стосовно водостійкості. Туш може пережити легкий контакт з водою. Якщо вії легко промокнути серветкою, то можна побачити незначні сліди на ній, а шкіра залишиться чистою.
Але все ж таки туш залишається на віях до останнього, не сходить від води зовсім.
❗️ не осипається і не відбивається вона цілий день, це точно)
А так вона гарно подовжує, додає об’єму і за свої кошти цілком гарний варіант 🥰 Для мене на рівні з улюбленою Maybelline
Коментарі (0)