За вікном +37, але ми знаємо, як захиститися від шкідливого впливу сонячних променів!
Nivea Sun
Привіт, красуні!
Що робити, коли за вікном страшенна спека, а вдома немає світла по 14 годин на день? Правильно! Їхати туди, де багато води, багато свіжого повітря і де електрика просто не потрібна! ВІДПОЧИВАТИ!
А от що взяти з собою, щоб не нашкодити своїй шкірі, і захиститися від сонечка - про це ми і поговоримо!
Сьогодні хочу детально розповісти про деякі засоби з лінійки Nivea Sun, а саме про спрей для тіла, сонцезахисний міст, крем для обличчя з СПФ 50 та лосьйон після засмаги.
Поїхали?!
Сонцезахисний спрей "Захист і зволоження".
Це саме той засіб, з яким я вже точно колись була знайома (можливо трохи в іншому форматі), але тим не менш. Сонцезахисні засоби від Nivea раніше були постійними жителями моєї пляжної сумки, до поки в нас була можливість їздити на улюблене Азовське море.
І коли я його нанесла на шкіру, мені згадалося і запах, і текстура, і як я раніше ним обливалася з ніг до голови. Така приємна ностальгія.
Спрей має ступінь захисту SPF 30. На перший погляд здається, що цього не дуже багато, але нещодавно в мене була чудова можливість перевірити дію спрею. На огороді треба було обривати вишню, бо вродило її в цьому році...огого!!!!
Отже, я майже цілий день з 9:00 до 14:00 знаходилася на пекельному сонці, і за цей час, два рази оновлювала сонцезахист.
Що я можу сказати? Я не згоріла і не загоріла (хоча трошки мені може і хотілося). На шкірі не було жодних видимих слідів поцілунка сонечка, я маю на увазі - слідів від купальника.
Тож, я можу зробити висновок, що сонцезахисний спрей "Захист і зволоження" працює і працює добре.
Він має текстуру легкого молочка, яке швидко вбирається, не залишаючи ніяких жирних слідів. За відчуттям, на шкірі просто утворюється щось типу плівки, яку я, особисто, не помічала.
У спрея доволі яскрава косметична віддушка, але вона вивітрюється також швидко.
Сонцезахисний освіжаючий міст "Захист та сухий дотик"
Із всієї лінійки Nivea Sun, саме цей спрей мене зацікавив найбільше, тому що це дуже зручний формат для відпочинку з купанням. Вийшов з води, витерся рушником, попшикався, і не треба нікого просити намастити спинку. І чоловіка легко "обробити" проти його волі, бо самі розумієте, як їх важко змусити на себе щось намазати.
Отже, цей міст я також встигла гарно протестувати, бо як раз чотири дні тому ми їздили на дві доби до води "з палатками".
Отже, міст має "ядерний аромат"... настільки ядерний, що у закритому приміщенні може виїдати очі. Хоча, якщо ви звикли користуватися дезодорантами Nivea, Rexona, Dove у аерозолях, то вам запах буде нормальним.
Він не жирний, але також утворює на шкірі таку собі захисну плівку. Головне, що шкіра після нанесення не липка, а також міст не не залишає слідів на купальнику.
Що стосується саме сонцезахисту, то я вам скажу коротко і ясно - я як була блідою поганкою, так і залишилася. Треба хоч автозасмагу використати, щоб люди знали, що я активно відпочиваю на природі:-)
Освіжальний лосьон "Зволоження після засмаги"
Ні, я знала, що у Нівея класні лосьони для тіла, але що такі класні - я не знала.
Отже, виробник заявляє, що цим засобом треба користуватися після засмаги, але я ним користуюся просто так майже кожного дня. Чому? Бо після нього шкіра дуже приємна но дотик, вона м'якенька і зволожена.
Лосьйон дуже легкий за текстурою, тому просто моментально вбирається. І після нанесення, відчувається таке наче живлення, насичення...ну я не знаю, як сказати. Короче, ефект класний.
Особливо обожнюю використовувати його після гоління.
Ефект зберігається на тілі доволі довго.
Ви знаєте, зараз в багатьох містах проблеми з водою (принаймні в Кривому Розі капець), і після душу, шкіра суха і стянута. Зараз рятуюся завдяки лосьйону після засмаги.
Що стосується віддушки, то тут вона нейтральна. Чимось схожий мені запах на чоловічий крем після гоління.
А що, якщо воно одне і те саме??? Бо як пояснити, що чоловіки такі приємні на дотик після гоління?!
Сонцезахисний крем-флюїд "Контроль і захист"
Це єдиний засіб, яким я користуюся не тільки на відпочинку, а і кожного дня, адже крем має не тільки високий захист від сонця, а і, як заявляє виробник, захист від пігментації.
Він доволі легкий за консистенцією, якщо порівнювати з більшістю санскрінів для обличчя (це звісно не Beauty of Josean, але як крем для щоденного використання - доволі комфортний).
Віддушка є, звичайна косметична, проте відчувається вона лише під час нанесення.
На упаковці є інформація, що в кремі міститься запатентований компонент, який бореться з пігментацією на шкірі, але за два тижні використання, особливих змін на своєму обличчі я не помітила.
Проте, повертаючись до сонцезахисних властивостей крему, то з впевненістю можу сказати, що ні під час відпочинку на природі, ні під час "обривання вишні" лице не згоріло, не загоріло, і навіть не почервоніло.
Після нанесення, на обличчі залишається приємний сяючий фініш (я таке люблю). Флюїд гарно підходить під макіяж, бо з жодною тональною основою, або мінеральною пудрою конфліктів помічено не було.
Пори крем не забиває, що також є великим плюсом.
В цілому, сонцезахисний крем-флюїд "Контроль і захист" мені сподобався, і я залюбки буду його використовувати цим літом.
І окремо хочу подякувати команді Мейкап за можливість тестувати такі чудові засоби, бо гарний сонцезахист - в хазяйстві просто незамінний.
Всіх обійняла!
(Пи.си. в світлі останніх страшних подій, які відбулися вранці, і відбуваються кожного дня, хочу сказати - тримайтеся, любі, і бережіть себе)
Дякую за увагу 😘
Коментарі (0)