wowmom

За вікном +37, але ми знаємо, як захиститися від шкідливого впливу сонячних променів!

За вікном +37, але ми знаємо, як захиститися від шкідливого впливу сонячних променів!

Привіт, красуні!

Що робити, коли за вікном страшенна спека, а вдома немає світла по 14 годин на день? Правильно! Їхати туди, де багато води, багато свіжого повітря і де електрика просто не потрібна! ВІДПОЧИВАТИ!

А от що взяти з собою, щоб не нашкодити своїй шкірі, і захиститися від сонечка - про це ми і поговоримо!

Сьогодні хочу детально розповісти про деякі засоби з лінійки Nivea Sun, а саме про спрей для тіла, сонцезахисний міст, крем для обличчя з СПФ 50 та лосьйон після засмаги.

Поїхали?!

За вікном +37, але ми знаємо, як захиститися від шкідливого впливу сонячних променів!

Це саме той засіб, з яким я вже точно колись була знайома (можливо трохи в іншому форматі), але тим не менш. Сонцезахисні засоби від Nivea раніше були постійними жителями моєї пляжної сумки, до поки в нас була можливість їздити на улюблене Азовське море.

І коли я його нанесла на шкіру, мені згадалося і запах, і текстура, і як я раніше ним обливалася з ніг до голови. Така приємна ностальгія.

Спрей має ступінь захисту SPF 30. На перший погляд здається, що цього не дуже багато, але нещодавно в мене була чудова можливість перевірити дію спрею. На огороді треба було обривати вишню, бо вродило її в цьому році...огого!!!!

Отже, я майже цілий день з 9:00 до 14:00 знаходилася на пекельному сонці, і за цей час, два рази оновлювала сонцезахист.

Що я можу сказати? Я не згоріла і не загоріла (хоча трошки мені може і хотілося). На шкірі не було жодних видимих слідів поцілунка сонечка, я маю на увазі - слідів від купальника.

Тож, я можу зробити висновок, що сонцезахисний спрей "Захист і зволоження" працює і працює добре.

Він має текстуру легкого молочка, яке швидко вбирається, не залишаючи ніяких жирних слідів. За відчуттям, на шкірі просто утворюється щось типу плівки, яку я, особисто, не помічала.

У спрея доволі яскрава косметична віддушка, але вона вивітрюється також швидко.

Із всієї лінійки Nivea Sun, саме цей спрей мене зацікавив найбільше, тому що це дуже зручний формат для відпочинку з купанням. Вийшов з води, витерся рушником, попшикався, і не треба нікого просити намастити спинку. І чоловіка легко "обробити" проти його волі, бо самі розумієте, як їх важко змусити на себе щось намазати.

Отже, цей міст я також встигла гарно протестувати, бо як раз чотири дні тому ми їздили на дві доби до води "з палатками".

Отже, міст має "ядерний аромат"... настільки ядерний, що у закритому приміщенні може виїдати очі. Хоча, якщо ви звикли користуватися дезодорантами Nivea, Rexona, Dove у аерозолях, то вам запах буде нормальним.

Він не жирний, але також утворює на шкірі таку собі захисну плівку. Головне, що шкіра після нанесення не липка, а також міст не не залишає слідів на купальнику.

Що стосується саме сонцезахисту, то я вам скажу коротко і ясно - я як була блідою поганкою, так і залишилася. Треба хоч автозасмагу використати, щоб люди знали, що я активно відпочиваю на природі:-)

Ні, я знала, що у Нівея класні лосьони для тіла, але що такі класні - я не знала.

Отже, виробник заявляє, що цим засобом треба користуватися після засмаги, але я ним користуюся просто так майже кожного дня. Чому? Бо після нього шкіра дуже приємна но дотик, вона м'якенька і зволожена.

Лосьйон дуже легкий за текстурою, тому просто моментально вбирається. І після нанесення, відчувається таке наче живлення, насичення...ну я не знаю, як сказати. Короче, ефект класний.

Особливо обожнюю використовувати його після гоління.

Ефект зберігається на тілі доволі довго.

Ви знаєте, зараз в багатьох містах проблеми з водою (принаймні в Кривому Розі капець), і після душу, шкіра суха і стянута. Зараз рятуюся завдяки лосьйону після засмаги.

Що стосується віддушки, то тут вона нейтральна. Чимось схожий мені запах на чоловічий крем після гоління.

А що, якщо воно одне і те саме??? Бо як пояснити, що чоловіки такі приємні на дотик після гоління?!

Це єдиний засіб, яким я користуюся не тільки на відпочинку, а і кожного дня, адже крем має не тільки високий захист від сонця, а і, як заявляє виробник, захист від пігментації.

Він доволі легкий за консистенцією, якщо порівнювати з більшістю санскрінів для обличчя (це звісно не Beauty of Josean, але як крем для щоденного використання - доволі комфортний).

Віддушка є, звичайна косметична, проте відчувається вона лише під час нанесення.

На упаковці є інформація, що в кремі міститься запатентований компонент, який бореться з пігментацією на шкірі, але за два тижні використання, особливих змін на своєму обличчі я не помітила.

Проте, повертаючись до сонцезахисних властивостей крему, то з впевненістю можу сказати, що ні під час відпочинку на природі, ні під час "обривання вишні" лице не згоріло, не загоріло, і навіть не почервоніло.

Після нанесення, на обличчі залишається приємний сяючий фініш (я таке люблю). Флюїд гарно підходить під макіяж, бо з жодною тональною основою, або мінеральною пудрою конфліктів помічено не було.

Пори крем не забиває, що також є великим плюсом.

В цілому, сонцезахисний крем-флюїд "Контроль і захист" мені сподобався, і я залюбки буду його використовувати цим літом.

І окремо хочу подякувати команді Мейкап за можливість тестувати такі чудові засоби, бо гарний сонцезахист - в хазяйстві просто незамінний.

Всіх обійняла!

(Пи.си. в світлі останніх страшних подій, які відбулися вранці, і відбуваються кожного дня, хочу сказати - тримайтеся, любі, і бережіть себе)

Дякую за увагу 😘