Olha🍒

Відділ боротьби з жирним волоссям

Відділ боротьби з жирним волоссям

всім привіт! сьогодні поділюсь з вами своїми улюбленими засобами, які допомагають залишатись моєму волоссю подовше в нормальному вигляді ✨ натискай "дізнатись більше", щоб ознайомитись з кожним детальніше!

думаю як і всіх, мене неймовірно дратувало, що взимку після шапок волосся під кінець дня вже виглядало так, ніби я його не мила тиждень і так постійно.

сухий шампунь в мене вже декілька років, але я розуміла, що не можу постійно "засипувати" проблему і треба змінювати інші засоби. так я і зібрала цілий догляд.

Відділ боротьби з жирним волоссям

Балансуючий шампунь-догляд "Цінність 3 глин" для нормального і схильного до жирності волосся - звичайний та бюджетний шампунь. на перший погляд.

по перше, шампуні з глиною в складі гарно підходять для жирного волосся.

по друге, працює він значно краще за свої гроші)

я наношу цей шампунь першим на добре змочене волосся та попередньо спінивши засіб в лодонях. даю йому пару хвилин, щоб забрати поверхневий бруд з волосся і навіть якщо воно в мене дуже жирне, то після змиття я відчуваю скрип. уявляєте такий результат після першого миття і за такі гроші?

стало великим відкриттям для мене завдяки моїй мамі! вона згадала, что в Vichy є щось схоже під мій запит. купляти шампуні з таким цінником я не звикла, але проблема була гостра.

Vichy Dercos Oil Correct використовую другим в черзі, щоб остаточно все вимити и допомогти засобу краще зробити свою роботу. видавлюю шампунь розміром з лохину, добре спінюю, тримаючи руки над головою і швиденько розношу по прикореневій зоні. для мене було приємним здивуванням, що він так гарно піниться навіть при малій кількості! залишаю хвилин на 3-5 і даю йому робити магію 🙌🏻

придбала я його в грудні 2023, зараз липень 2024 і в мене залишилось ще пів баночки! ну і про найголовніше: він дієвий! якщо раніше я вже на 2й день після миття обливалась сухим шампунем, то зараз я на 3й день трошки наношу його на проділ і йду щаслива :)

і саме цей шампунь дав мені приємний бонус: в березні я побачила, що по лінії росту обличчя дивно почало стирчати волосся. спочатку я думала, що по іншому вклала, а трохи пізніше чітко побачила, що це відростає нове! ну і як можете побачити по фото, в мене відріс майже чубчик) це так не очікувано і приємно, до того ж я і так збиралась його стригти) не знаю, чи то моя індивідуальна реакція чи ще так комусь пощастило, але якщо вирішите спробувати - майте на увазі.

в результаті одні плюси і я дуже-дуже задоволена! якщо нічого не змінять в складі, цей шампунь буде моїм №1 на довгі роки.

Якщо ви так само як і я користуєтесь сухим шампунем, то щось для ретельного очищення голови просто маст-хев.

Цю сироватку-пілінг виробник рекомендує наносити вже після очищення шампунем, що я і роблю. Вусиком наношу на декілька проділів по всій голові, легенько масажую, розношу продукт по шкірі і залишаю на хвилину. До та після змиття у вас буде відчуття, ніби ви помили голову зубною пастою і не просто так - в складі є менол, але мені дуже подобається! Таке враження, ніби шкіра нарешті почала дихати) А волосся після змиття неймовірне - таке легке і ніжне, ніби дитяче.

ефект після нього дійсно є: волосся залишається довше чистим, з'являється об'єм і свіжість! купляю цей тюбик вже не вперше, а вистачає на +- 2 місяці при використанні раз на тиждень. я використовувала і скраби, але цей формат пілінгу мені сподобався більше.

Цікава корейська маска, з якою спочатку виникли непорозуміння.

Спочатку я прочитала її властивості (для відновлення, для об'єму, живлення, пом'якшення), купила 200мл, але скільки її треба тримати ніде не було зазначено.

"- віддати за маску 400 грн щоб змити її за 8 секунд? брєд", подумала я, але як людина, яка вчилась на рекламщика і маркетолога, оцінила фішку.

Насправді, тримати її треба 5-7 хвилин, а ще розбавити невиличку кількість з теплою водою 1:1, тому можу сказати, що вистачить її надовго)

Після використання волосся нереально м'ягке, доглянуте і слухняне. Об'єм теж присутній і трошки продовжує чистоту волосся.

Використовую раз в 2 тижні, може треба і частіше для кращого результату, але з цими відключеннями гарячої води так не виходить :( До того ж волосся в мене не сильно потребує масок та бальзамів.

Ну і фінальний етап - сухий шампунь.

Цей засіб став для мене відкриттям в 2018, коли проблема стала гострою, а мити волосся кожного дня я не хотіла. Так і Батіст став моєю першою і постійною фірмою сухих шампунів, навіть пробуючи щось інше, я завжди повертаюсь до нього.

Думаю, він знайомий більшості, тому і не потребує довгої презентації) Просто скажу від себе, що вони неймовірні, з крутими ароматами, дуже гарно виконують свою роботу та мені, шатенці, підходять при правильному нанесенні, ще й крутий об'єм дарують) Користувалась класичним, тропікал, вишневим і всі вони чудові.

сухий шампунь не аналог миття голови та після використання обов'язково треба помити волосся звичайним засобом, щоб уникнути забиття пор!

Засоби дійсно круті і кожний я раджу! Та й не забувайте, що позитивний ефект можливий тільки при регулярному використанні.

Дуже дякую вам за увагу 🫶