Anastasia Holubenko

Мій догляд за волоссям ✨💁🏼‍♀️

Мій догляд за волоссям ✨💁🏼‍♀️
Мій догляд за волоссям ✨💁🏼‍♀️

Я маю довге, натуральне, пряме та тяжке від природи волосся, про стан якого я дуже піклуюсь, тому завжди обираю дієві засоби з гарним складом, а не чергову баночку заради баночки. Тому частенько чую компліменти в сторону мого волосся, а особливо приємно чути їх від перукаря, коли приходжу підрізати кінчики 🙈

На відео я, моє волосся та неймовірні краєвиди Люксембургу 💔

У мене жирний тип шкіри голови (мию голову через день, за потреби і кожен день), який потребує дбайливого очищення. Мию голову шампунем двічі. Обираю завжди сульфатні шампуні, бо саме вони добре очищатимуть жирну шкіру голови. Шампуні я рідко повторюю, тобто не купую таку ж баночку після закінчення продукту, зазвичай беру щось нове на пробу, а як дуже сподобається можу повторити згодом.

Скоро зроблю підбірку моїх улюблених бюджетних шампунів, тому підписуйтесь щоби не загубити 🤗

Зараз я довикористовую шампунь від Garnier "Botanic Therapy Зелений Чай". Добре очищає шкіру голови, інколи навіть "до скрипу", тому раджу використовувати час від часу метод пре-пу разом із цим шампунем, щоб не пересушити довжину. А так, хороший бюджетний шампунь, гарно піниться, можна взяти як ШГО наприклад, для тих хто не любить мити голову "до скрипу".

На заміну йому придбала Matrix "High Amplify". Читала багато хороших відгуків на нього та хотіла познайомитись з продукцією бренду Matrix, тому вибір впав саме на нього. Чудовий шампунь, гарно піниться, обʼєму я не помітила та і не розраховувала на нього, адже укладку моє волосся через свою структуру майже не тримає 😢

Скраб у мене всім відомий CP-1 Head Spa Scalp Scaler. Користуюсь ним раз на тиждень, хороше додаткове очищення шкіри голови, має приємний ментоловий запах, який дає прохолоду. Також відмічу те, що цей скраб добре піниться і класно розподіляється по шкірі.

Також моя незмінна помічниця щітка-масажер. Масажую нею голову перед миттям та інколи під час миття шампунем. Покращує кровообіг, гарно масажує, розслабляє та добре розприділяє шампунь.

До вибору кондиціонера для волосся я підходжу більш ретельніше, ніж до вибору шампуню. Адже я вважаю, що можна зекономити на шампуні, взяти щось бюджетне, бо основна задача шампуню якісно очистити шкіру голови і з цим однаково справляється як дорогий так і бюджетний шампунь.

А ось на складі кондиціонера та маски економити не потрібно, бо саме вони наносяться на всю довжину волосся. І ні, я зараз не маю на увазі, що хороший кондиціонер з хорошим склад тільки з високим цінником, а те, що потрібно обовʼязково дивитись на склад продукту який ви купуєте. Бо можна купити засіб за 1000 грн, де в складі будуть одні силікони, а можна знайти засіб за 300 грн, який матиме багато поживних речовин.

Я не противник силіконів якщо що, а навпаки вважаю, що вони мають місце бути у невеликій кількості.

Щоб не повторюватись, одразу скажу, що від усіх трьох кондиціонерів моє волосся має неймовірний вигляд, воно розсипчасте, не плутається, сяє, приємне на дотик, мʼякеньке та зволожене ❤️

Зараз я довикористовую кондиціонер від Lador "Moisture Balancing Conditioner". Гарно розприділяється, має ненавʼязливий аромат, сподобався.

P.S. Його не має в наявності на сайті зараз, тому посилання на нього поки лишити не можу :(

На заміну йому обрала два кондиціонери, одним з яких я вже користувалась.

Саме кондиціонер від OGX "Brazilian Keratin Theraphy" я купую вдруге. Охх, цей аромат 💔 Солоденька карамельна цукерочка. Але, на жаль, на волоссі запах майже не залишається чомусь.

Другий кондиціонер у мене від українського бренду Marie Fresh Cosmetics "Hydra Intense Conditioner". Також має неймовірний аромат, схожий на якийсь парфум та гарний блакитний колір продукту.

На фото - два моїх фаворити, маски які я буду повторювати неодноразово.

Напевно спочатку вас зацікавило, а що ж там у маленькій тревел баночці? 🙈

А там протеїнова маска від Lador "Hydro LPP Treatment". На жаль, в поїздку довелось перелити її в маленьку баночку, а оригінальний тюбик я викинула, тому для фото не змогла показати, але ви знайдете її трішки нижче 👇🏻

Наношу маску на довжину волосся на 20-30 хв та під час цього займаюсь іншими доглядовими процедурами в душі. Волосся після неї надзвичайно приємне на дотик, розсипчасте та сяє.

Друга моя фаворитка, скоріше серія-фаворит масок від Garnier Fructis SuperFood Mask. В мене була з бананом, папаєю та зараз користуюсь з ананасом. Всі вони мають надзвичайно круті аромати 💔

Я цю маску використовую для глибокого живлення волосся. Наношу на 30-60 хв під шапочку для душу, та займаюсь своїми справами. Ефект після неймовірний, волосся добре зволожене та неймовірно пахне.

Маски я використовую десь через кожні 2-3 миття волосся.

Моя порада при використанні кондиціонерів та масок, коли ви нанесли продукт на волосся, емульгуйте засіб за допомогою розчіски, а саме обережно розчешіть своє волосся, таким чином ви добре розподілите засіб по довжині волосся і компоненти краще проникатимуть в структуру волосини. Спробуйте і ви помітите різницю! 😉

Щодо незмивних засобів для волосся, то зараз я користуюсь спреєм-сироваткою від Garnier Fructis "Гудбай посічені кінчики".

Але не варто вестись на назву засобу, адже від ВЖЕ посічених кінчиків вас може врятувати тільки стрижка у перукаря 😉

Засіб хороший, як додаткове зволоження - дуже ок!

Я використовую його на вологе волосся перед сушкою феном. Моя порада: робіть пару пшиків собі на долоню та руками розприділяйте по волоссю. Адже не дарма цей засіб має назву спрей-СИРОВАТКА, консистенція не така рідка як у звичайного спрею, тому дозатор "плюється", а не рівномірно розподіляє засіб по волоссю. Також за потреби наношу його і на сухе волосся.

Раніше використовувала ще олійку, але в моєї вже вийшов термін придатності та і вона мені не дуже подобалась. Тому порадьте в коментарях вашу улюблену олійку чи флюїд для волосся 👇🏻

Мова буде про сухий шампунь від Batiste 🌸

Нічого більше не пробувала і не планую, рука завжди тянеться саме до нього та і він прекрасно справляється зі своєю задачею, кожного разу просто міняю аромат.

P.S. цей що на фото, "Nice Sweet and Charming", мені не дуже довподоби ароматом, різкий якийсь, піонами і не пахне.

Мої фаворити серед ароматів це "Fruity and cherry" та "Sweet Delicious Sweetie"

Буду рада поспілкуватися з вами у коментарях! ☺️

Напишіть відгук на засоби якими ви теж користувались з мого списку та розкажіть про свої фаворити ❤️