Поговоримо про пінцети для брів?
👀
Коли більше не потрібно відкладати корекцію брівок, через дискомфорт , адже знайшла для себе якісний та зручний пінцет від Joly:Lab .
Не знаю, як у вас - а мені часто траплялись погані пінцети .
Маю в арсеналі 2 таких і коли доходить час до корекції я стресую, адже розумію, що процес буде не приємний.
Перший з них - погано захвачує волосок і буває тягнеш, думає що вирвав , адже так боляче - а він залишається на місці....другий з них просто ніби ламає волосинку, тобто відламує верх, а луковичка залишається і її суттєво видно .
Тому, як тільки я побачила, в стрічці на платформі, гарні відгуки про професійний пінцет від Joly:Lab - відразу вирішила взяти і для себе.
Пінцет прийшов в якісній, картонній коробці фіолетового кольору.
На ній вказана інформація про аксесуар .
Вартість :
350-400 грн
Розмір:
-ширина робочих крайок: 2,8 мм;
- довжина інструмента: 92-95 мм;
Про пінцет
- Пінцет має силіконову накладку, яка захищає краї від навколишнього середовища, та якщо вдруг він впаде.
- Має матове покриття , за рахунок цього зручно лежить в руці, та не сковзається. Є гравіювання із назвою бренду.
- Обладнаний скошеними на 45 градусів крайками, та заточений вручну.
- Виготовлений із медичної високоякісної сталі
- Аксесуар можна дезінфікувати, стерилізувати та піддавати термічній обробці - він не піддається корозії
Процес використання
Пінцетом легко працювати, та майже безболісно . Адже він дуже точно захвачує волосок, та без особливих зусиль його видаляє. Піддаються і великі волосинки і пушкові)
Мені сподобалось , я трішки ввійшла в азарт і зробила тоншу форму)))
Завжди після корекції маю покрасніння - не лякайтесь ) для мене це властиво і є нормою)
Висновок
Радію , що тепер маю професійний пінцет, та більше не боюсь корекції.
Дякую Joly:Lab за гарну якість , та щиро рекомендую!
Коментарі (0)