Легкий гель для вмивання від Joko Blend | крок 2
Дбайливе очищення гарантоване💚
Сьогодні поговоримо про другий етап очищення лінійки Skin Detox, а саме про гель для вмивання для комбі/жирного типу шкіри🌿
Призначення гелю полягає у дбайливому очищенні, заспокоєнні, помʼякшенні та себорегуляції шкіри обличчя🫧
Дизайн стильний, з усією потрібною інформацією на коробочці й на самому засобі. Дуже мені відгукується як усю лінійку поєднує цей стиль з висвітленими основними властивостями засобів💚
Баночка обʼємом 150мл, виконана з білого пластику, має дозатор з подовженим носиком. Дуже зручний до речі, адже при натисканні не ковзає палець.
Аромат відкривається дуже приємний парфумований: чи то зелений чай, чи то квітковий🙌🏼
По консистенції гелева текстура, досить легка, що у взаємодії з водою перетворюється на милко. Достатньо невеличкої краплини щоб вмити усе обличчя🫧
Активні компоненти:
- Ніацинамід — підвищує пружність та еластичність шкіри, заспокоює почервоніння та запалення, підвищує захисну властивість шкіри.
- Цинк — захищає від впливу негативних факторів, має потужну протизапальну дію, сприяє освітленню шкіри.
- Екстракт ламінарії — стимулює обмін речовин в шкірі, тонізує, підвищує пружність та еластичність шкіри.
- Алантоїн — пом'якшує та зволожує шкіру, стимулює регенерацію тканин.
- Пантенол — запобігає втраті вологи, заспокоює шкіру.
Склад є абсолютно безпечний:
Aqua (Water), Cocamidopropyl Betaine, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Sodium Cocoyl Isethionate, Coco-Glucoside, Sorbitol, Glycerin, Sodium Сhloride, Niacinamide, Polyquaternium-7, Laminaria Digitata (Horsetail Kelp) Extract, Zinc PCA, Allantoin, Panthenol, Parfum (Fragrance), Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, CI 42090, CI 19140, Hexyl Cinnamal
Мені дуже подобається догляд з цим гелем для комбі/жирної шкіри: його легка текстура, делікатно та дбайливо очищує шкіру; особливо після першого етапу лінійки skin detox про який я писала тут:
https://club.makeup.com.ua/post/43680/
Також значим є те, що після вмивання шкіра стає ніжною, зволоженою, свіжою без відчуття дискомфорту та стягнутості🫧
Чудово регулює виділення себуму, тому власницям комбі/жирної шкіри дуже рекомендую☺️
Коментарі (0)