𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Tink Superfood SPF30 Sunscreen face cream

Tink Superfood SPF30 Sunscreen face cream

Влітку особливо важливо захищати шкіру від шкідливого сонячного випромінювання і використовувати санскріни, щоб попередити фотостаріння, утворення пігментації й інших небажаних наслідків.

Tink Superfood SPF30 Sunscreen face cream
Tink Superfood SPF30 Sunscreen face cream
Tink Superfood SPF30 Sunscreen face cream

Сонцезахисний крем для обличчя від Tink на фотостабільних хімічних фільтрах нового покоління, які захищають від UVA та UVB променів.

Флакон з м'якого пластику, на звороті містить всю необхідну інформацію. Об'єм у 30 мл для мене мабуть самий оптимальний, бо маю ще декілька санблоків по 100 мл і розумію, що не встигну їх використати.

Крем білого кольору, в міру густий, має дуже легку не щільну текстуру і приємний аромат.
Засіб треба наносити на обличчя за 20 хвилин до виходу на вулицю і оновлювати у разі контакту з водою, чи значних фізичних навантажень.

Завдяки своїй консистенції він з легкістю розподіляється і швидко поглинається шкірою. Лягає рівномірно, без розводів, не вибілює і не скочується, не залишає липкості. Крем додатково зволожує шкіру, робить її м'якою і освіжає.

Він дуже комфортний.

Фініш дає не надто сяючий, нема неприємного жирного блиску, а лише здорове і делікатне сяяння. Крем не обтяжує, не створює парникового ефекту і не відчувається на шкірі.
З іншими засобами (попереднім кремом і наступним тоном) не конфліктує. Поверх нього тональна основа лягає ідеально.
Сонцезахисний крем на протязі дня не провокує ще більше виділення себуму і швидкої появи жирного блиску. У мене тип комбінований і мене в цьому плані повністю влаштовує.

Негативної реакції зі сторони шкіри не помічала, подразнення, або висипань крем не викликав.