Tink Superfood SPF30 Sunscreen face cream
Сонцезахисний крем для обличчя
Влітку особливо важливо захищати шкіру від шкідливого сонячного випромінювання і використовувати санскріни, щоб попередити фотостаріння, утворення пігментації й інших небажаних наслідків.
Сонцезахисний крем для обличчя від Tink на фотостабільних хімічних фільтрах нового покоління, які захищають від UVA та UVB променів.
Флакон з м'якого пластику, на звороті містить всю необхідну інформацію. Об'єм у 30 мл для мене мабуть самий оптимальний, бо маю ще декілька санблоків по 100 мл і розумію, що не встигну їх використати.
Крем білого кольору, в міру густий, має дуже легку не щільну текстуру і приємний аромат.
Засіб треба наносити на обличчя за 20 хвилин до виходу на вулицю і оновлювати у разі контакту з водою, чи значних фізичних навантажень.
Завдяки своїй консистенції він з легкістю розподіляється і швидко поглинається шкірою. Лягає рівномірно, без розводів, не вибілює і не скочується, не залишає липкості. Крем додатково зволожує шкіру, робить її м'якою і освіжає.
Він дуже комфортний.
Фініш дає не надто сяючий, нема неприємного жирного блиску, а лише здорове і делікатне сяяння. Крем не обтяжує, не створює парникового ефекту і не відчувається на шкірі.
З іншими засобами (попереднім кремом і наступним тоном) не конфліктує. Поверх нього тональна основа лягає ідеально.
Сонцезахисний крем на протязі дня не провокує ще більше виділення себуму і швидкої появи жирного блиску. У мене тип комбінований і мене в цьому плані повністю влаштовує.
Негативної реакції зі сторони шкіри не помічала, подразнення, або висипань крем не викликав.
Коментарі (0)