Ірина 🦋

Чудова пудра із щільним покриттям, яка може замінити тональний крем

Чудова пудра із щільним покриттям, яка може замінити тональний крем

Я не люблю і не використовую тональні креми із щільним покриттям. Максимум це легкі BB крем https://club.makeup.com.ua/post/37439/ або spf з тонуючим ефектом https://club.makeup.com.ua/post/37960/ , вони класно вирівнюють тон і надають шкірі здорового вигляду.

Але іноді у мене на обличчі є дрібні нюанси, у вигляді червоних судин на крилах носа або слід від якогось прищика, з цим мої легкі тонуючі креми на жаль не справляються. І тоді мені на допомогу приходить запечена пудра Pupa Luminys Silky Baked Face Powder від італійського бренду 🇮🇹.

Спочатку пудра йде в червоній картонній коробочці🎁, вага пудри 9g, усередині є дзеркало та пуховка Пудрениця симпатична але для мене трохи велика, мені хотілося б, щоб вона була більш компактна та займала менше місця в косметичці 😂

Завдяки легкій і шовковистій консистенції пудри Pupa візуально вирівнюється поверхня шкіри. Завдяки вмісту олії жожоба відбувається оптимальне зволоження і здійснюється захист шкіри обличчя від негативних зовнішніх факторів. Продукт є гіпоалергенним, він пройшов дерматологічне тестування.

У нас вона представлена ​​в 4 відтінках, мій 05 - Amber Light, э ще більш темний 06 - Bisquit, і ще два світлих 01 - Ivory Beige та 04 - Champagne. Найсвітліший не 01 як здавалося б, а 04 відтінок. Порівняльні фото додала в каруселі нижче.

Мій відтінок не глухо матовий, а має легкий сатиновий фініш

Чудова пудра із щільним покриттям, яка може замінити тональний крем
Чудова пудра із щільним покриттям, яка може замінити тональний крем

Відтінок 05 без жовтизни або рожевини, має нейтральний підтон, відмінно підходить, коли моя шкіра без засмаги, зараз він трохи світлий для мене.

Але в загальному макіяжі це не так помітно, тим більше зараз я не наношу її на все обличчя, а тільки маленьким пензликом маскую цятки і судини, які мені потрібно перекрити.

Пудру можна нанести тонким шаром великим пухнастим пензлем для пудри, або для щільного покриття спонжем, що йде в комплекті з пудрою , він мене повністю влаштовує для цього. Як я вже казала, відтінок моєї пудри має сатинове покриття, відмінно вирівнює тон і перекриває не досконалості шкіри, і трохи затирає пори. В макіяжі вона тримається до вечора, не провалюється в пори протягом дня, не зникає з обличчя. Моя шкіра нормального типу, вона сильно не жирне навіть у літній період.

Днями я не вдало вписалася лобом об гострий кут ящика, на цьому місці вирішила продемонструвати вам на фото перекривні здібності пудри: вгорі без покриття, посередині 1 шар пудри, внизу 2 шари пудри. На мою думку чудовий результат, протрималося в такому вигляді до вечірнього демакіяжу.

Ця пудра зпеченна, тому вона не пилить, та має дуже економну витрату.

Думаю ця пудра універсальна, відмінно підійде тим, у кого на обличчі є якісь недоліки які хочеться приховати, а також як просто легке фінішне покриття👍🏼

Яки ваші улюблені пудри??

Допис про розсипчасту фінішну пудру, що підсвічує https://club.makeup.com.ua/post/43142/

Допис про прозору матуючу фінішну пудру https://club.makeup.com.ua/post/38397/