Кузя Ю-а

Soika PRO Thermo Mist SPF 20

Soika PRO Thermo Mist SPF 20

В літку, а особливо від сонця в мене дуже сушиться волосся. Я і так мию його лиш раз в тиждень, а з тим додатковим сушінням, ще й вигорає колір і воно ламається. Тому, цей спрей знахідка, адже у ньому є spf. І він для волосся!

У засобу дуже зручний спрей розпилювач, що дуже мілко подає засіб на волосся. Аромат неймовірно приємний. Квітково-парфумований! Сама ж рідна молочного кольору.

Продукт призначений для догляду та захисту фарбованого й натурального волоссям не лише від гарячого повітря, високих температур приборів для укладки, а також ультрафіолетового випромінювання двох видів: UVA-випромінювання активно сушить, а UVB-випромінювання руйнує пігмент (як штучний, так і натуральний).

Soika PRO Thermo Mist SPF 20

В складі:

Hydrolyzed keratin, який здатний захищати волосся від стресових факторів, таких як щоденна термічна обробка стайлінговими засобами, низька якість води, негативний вплив навколишнього середовища і т.д.

Sodium Hyaluronate - гіалуронова кислота, що зволожує волосся, чим забезпечує гладкість, блиск та кондиціонуючий еффект.

Екстракт Laminaria, який містить вітаміни групи В, що стимулюють утворення природного кератину та дозволяють позбутися від надмірної сухості та ламкості волосся.

Ну і термозахист ідеал. Бо я буває бавлюсь утюжком і борюсь зі своєю кучерявістю. Тому, для мене такі засоби - обов'язкові.