𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Мій фаворит серед сухих шампунів

Мій фаворит серед сухих шампунів
Мій фаворит серед сухих шампунів

Сухий шампунь для мене - це незамінна річ, коли не має змоги помити голову. Шкіра голови у мене швидко жирніє і корені після миття вже на другий день виглядають не свіжими і втрачається об'єм на і так не густому волоссі.

Мій фаворит серед сухих шампунів
Мій фаворит серед сухих шампунів

Batiste - одні із найпопулярніших сухих шампунів. Я пробувала багато різних марок, але частіше повертаюсь саме до Batiste.

Сухими шампунями стараюся не зловживати, щоб дуже часто ними користуватись. Буває, звичайно, що із-за ліні небажання мити голову, можу і скористатися, але це не на регулярній основі. Зазвичай це відбувається із-за відсутності світла, в дорозі, нестачі часу, чи ще якихось обставин.

Неодноразово купляю Batiste Original. Мені подобається його свіжий і нейтральний аромат.
Аерозольний балон об'ємом 200 мл.
Розпилює досить потужно.
Якщо спрей направити близько до якоїсь поверхні, то можна бачити, що спочатку розпилюється прозора рідина, яка швидко трансформується в білий порошок.
Зазначу, що помол цього засобу дужу мілкий.

Я маю світле меліруване волосся і цей варіант мені ідеально підходить.
Сухий шампунь розпилюю на достатній відстані і наношу його під корені знизу, попередньо піднявши прядку. Після розпилення на волоссі залишається білий наліт, який після активного масажу зникає.

Сухий шампунь ефективно абсорбує жир, одразу ж надає свіжості, прибирає з волосся масний вигляд і повертає об'єм, повноцінний тому, якби волосся було вимите звичайним способом (рідким шампунем).
Результат від нього мені подобається і повністю влаштовує. Прикоренева зона швидко стає охайною, є відчуття чистоти і свіжості, при чому на протязі усього дня (якщо наприклад використати зранку).

Я навіть не прикладаю певних зусиль, щоб вичесати білий наліт, просто активно масую шкіру голови і все. Білих пластівців на ній не залишається.
Свербіжу, подразнення, чи інших негативних моментів ніколи не спостерігала від цього шампуню.
Batiste Original для мене іноді стає справжнім рятівником, який миттю повертає волоссю естетичний вигляд. У мене від нього тільки приємні враження, без нарікань.