Pilirina 💛💙

REVITALIZING CLEANSING BALM: розкішна текстура, що тане на шкірі

REVITALIZING CLEANSING BALM: розкішна текстура, що тане на шкірі
REVITALIZING CLEANSING BALM: розкішна текстура, що тане на шкірі
REVITALIZING CLEANSING BALM: розкішна текстура, що тане на шкірі

У ритуалі догляду за обличчям глибоке очищення вважаю одним із найважливіших етапів. Я - та, хто ніколи не лягала спати без ретельного очищення шкіри від залишків косметики та надлишків себуму. Сьогодні покажу результати свого знайомства з ще одним міні-представником українського бренду Garden Aurantis - Revitalizing Cleansing Balm, який дістався мені приємним бонусом до зволожуючоі есенції, про яку писала раніше.

Glycerin, Ethylhexyl Cocoate, Caprylic/Capric Triglycerides, Macadamia (Macadamia integrifolia) Nut Oil, Grape Seed (Vitis Vinifera) Oil, Sucrose Stearate, White Clay, Diatomaceous Earth, Aqua, Laurus Nobilis Fruit Oil, Salvia officinalis Leaf Extract

Поєднання натуральних біосумісних інгредієнтів олій макадамії, лавра благородного, білої глини та діатомової землі сприяють м’якому відлущуванню шкіри, живленню та зволоженню.

Екстракт шавлії надає протизапальну, в'яжучу, дезінфікуючу і сильну антиоксидантну дію.

Комплекс фосфоліпідів зволожує та сприяє відновленню гідроліпідного бар’єру та захисних функції шкіри.

Вітаміни С та Е стимулюють синтез колагену та еластину, м’яко висвітлюють шкіру.

✔️засіб для демакіяжу. Невелику кількість бальзаму розподілили по сухій шкірі масажними рухам та змити. При контакті з водою бальзам перетворюється на молочко та ніби тане.

✔️маску. Нанести бальзам на суху шкіру на 5-10 хв, потім змити.

Бальзам на шкірі миттєво розчиняється і тане, перетворюючись на олію. Він легко розподіляється по шкірі та розчиняє косметику. Аромат практично не відчуваю. При додаванні води не піниться, проте консистенцію змінює і якісно видаляє бруд.

Бальзам впорався на відмінно у порівнянні з моїми звичними засобами. Хто хоч раз користувався цією суперстійкою помадою знає, що її навіть міцеляркою з першого разу важко змити.

Я б хотіла придбати Revitalizing Cleansing Balm у повноформатному розмірі. Виробник Garden Aurantis обіцяє, що цей продукт сприяє активізації лімфотоку, глибокому очищенню пор, зменшує чорні цятки та висипи. Пройшло надто мало часу для тестування цієї змивашки, але ефект мені вже сподобався.

Тож, браво, Garden Aurantis, ви мене остаточно переконали, що українські виробники вміють робити якісну косметику не за всі гроші світу! 👍