Сонцезахисний лосьйон для тіла SPF50 Joko Blend
Недавня новинка від Joko Blend - сонцезахисні засоби. Сьогодні хочу розказати про лосьйон для тіла.
Користувалась ним здебільшого виїжджаючи за місто, коли проводила цілий день на вулиці в спекотну погоду.
В місті в активну фазу сонця з 12 до 17 в жару вище 30 градусів взагалі стараюсь не висовувати носа з приміщення😅
Отже, умови в яких я використовувала лосьйон - це спека, багато відкритого тіла бо ти в купальнику, цілий день на вулиці біля води.
Засіб за консистенцією не густий, жовтуватого відтінку з приємним неяскравим ароматом👌 З легкістю розподіляється по шкірі, не залишаючи білих полос чи нальоту. Швидко поглинається. Дуже комфортний, я не люблю липкості або жирного масоного фінішу в таких засобах, а цей льосон окрім захисту від сонця пом’якшує шкіру.
Виробник рекомендує поновлювати захист кожні 2-3 години, я іноді робила це частіше, кожного разу після купання в басейні.
Фільтри
Я не експерт але хочу трохи поговорити про склад, а саме фільтри, які забезпечують захист шкіри від ультрафіолетових променів UVA і UVB. Засіб містить фотостабільні хімічні фільтри нового покоління, їх я нарахувала три:
- Ethylhexyl triazone - потужний та фотостабільний УФ-В фільтр, один з найбільш високоефективних на ринку УФ-В фільтрів для масляної фази. Його здатність поглинати UVA та UVB випромінювання робить його ефективним інгредієнтом для захисту шкіри від шкідливих сонячних променів.
- Diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate - високоефективний фотостабільний UVA-фільтр останнього покоління. Забезпечує надійний захист, запобігаючи фотостарінню шкіри. Має високу стабільність, є стабілізатором для речовин, що швидко окислюються
- Bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine - високоефективний маслорозчинний фільтр широкого спектру поглинання - UVA+UVB. Максимальне поглинання випромінювання із довжиною хвилі 310,345 нм.
Шкіра може бути чутливою до будь-якого з цих інгредієнтів, тому я радила б зробити попередній затест на згині ліктя, щоб перевірити індивідуальну реакцію.
Упакування
Лосьйон упакований в картонну коробку з симпатичним дизайном, на ній вказана вся потрібна інформація. Всередині флакон, на якому аналогічно продубльована інформація, що дуже зручно.
Дозатор справно працює, добре видає продукт, не протікає під час транспортування.
Висновки
Всі мої вихідні пройшли безпечно для шкіри! Проте, крем - це один з методів захисту. В пікові години активного сонця я максимально стараюсь знаходитись в тіні, лише після 17:00 коли сонце лагідне і гріє приємно я можу дозволити собі почілити на сонечку і трохи позасмагати. Адже активне сонце - це зло, а безпечне - це вітамін D😊
Тому ніяких опіків і почервонінь не було. На тілі з’явився легесенька засмага, яку я називаю «поцілована сонцем».
Не бачу нічого хорошого в тому, щоб заради привабливішого кольору шкіри смажити себе на палючому сонці, висушувати шкіру, отримувати опіки та пришвидшувати старіння (про інші страшніші наслідки навіть не хочу згадувати, всі це розуміють). Брррр. Для цього створили безпечну автозасмагу🤩
Я задоволена рівнем захисту лосьйону та його комфортною формулою!
Коментарі (0)