YuliHrytskoff

Зміцнювальний шампунь проти випадання волосся Equilibra

Зміцнювальний шампунь проти випадання волосся Equilibra

Шампунь – це перший і, без перебільшення, найважливіший засіб у догляді за волоссям! Адже саме від якісного, але в той же час дбайливого очищення, залежить здоров'я і краса волосся! Шампуні я купую часто і практично завжди - від різних виробників, але в більшості випадків - від випадіння волосся або зміцнюючі та завжди - тільки професійні чи аптечні засоби. А в сьогоднішньому своєму дописі поділюся своїми враженнями від використання Зміцнюючого шампуню проти випадіння волосся від італійського бренду аптечної косметики Equilibra.

Шампунь розфасований у якісний пластиковий флакон зеленого кольору. Пластик досить щільний, залишок засобу можна побачити лише дивлячись крізь флакон на світло.
На обороті - інформація про шампунь від виробника, у тому числі приклеєна наклейка з україномовним перекладом офіційної інформації.

Кришечка відкидна – фліп-топ – закривається дуже щільно, шампунь не проливається, навіть якщо флакон зберігається у горизонтальному положенні; в той же час, відкрити кришечку не важко.

Склад шампуню дуже непоганий! Так, не повністю натуральний, все ж таки в ньому присутні сульфати і деякі інші синтетичні компоненти, але, на диво, в ньому також чимало і рослинних екстрактів, наприклад, алое вера, рослинного кератину з конопель і рису, і арганова олія. Загалом, мене склад порадував!

Консистенція в шампуня середньої густоти, однорідна.

Колір абсолютно прозорий.

Запах - косметично-трав'яний, дуже делікатний та ненав'язливий. На волоссі відчувається тільки якщо прицільно в нього принюхуватися.

Піниться шампунь відмінно, мені досить зовсім невеликої кількості шампуню, щоб якісно промити волосся нижче лопаток. Оскільки текстура ще й досить густа, то розхід виходить цілком економним.

Змивається шампунь легко і швидко, відчуття непромитого волосся або мильної плівки після змивання не залишає.

Промиває волосся шампунь добре, мені достатньо одного намилювання, щоб якісно очистити волосся від забруднень і стайлінгових засобів, вдруге намилювати волосся просто не потрібно.

По довжині сильно не сушить, але без бальзаму або маски після шампуню, все ж таки, не обійтися.

Ну і щодо ефективності. Промиває волосся шампунь добре, довжину сильно не сушить, після миття волосся не сплутується - і на тому йому спасибі! Звичайно, з випадінням волосся шампунь не впорається, та й сплячі волосяні цибулини також не пробуджує... Це лише комерційний хід. Але так як у мене волосся випадає досить сильно вже давно, то я все одно, в основному, все ж таки купую шампуні з позначкою "проти випадіння", сподіваючись, що засіб хоча б не спровокує ще більше випадіння волосся ...

Також цей шампунь надає непоганий об'єм волоссю, зовсім їх не обтяжуючи.

На частоту миття також не впливає – мию волосся з цим шампунем у своєму звичайному графіку, навіть навпаки – трохи продовжує свіжість волосся і цей нюанс мені дуже подобається!

Але що не сподобалося в цьому шампуні - іноді від нього з'являється невелика лупа, не критично, але неприємно! При цьому свербіння або подразнення немає.

В цілому, Зміцнюючий шампунь проти випадіння волосся Equilibra заслуговує на тверду четвірку! Я не скажу, що мені він дуже сподобався, але і сварити його особливо нема за що. Є в ньому як плюси, так і мінуси, але за свої гроші – гідний засіб!

До покупки рекомендую!