𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Магнієвий скраб для тіла кавовий "Бішофіт Полтавський"

У мене була велика кількість різноманітних скрабів (кавові, цукрові, сольові, кокосові і т.д.), а от магнієвий спробувала вперше.
Із всього асортименту від Bisheffect для першого знайомства вирішила обрати кавовий, але інші не менш цікаві.

Магнієвий скраб для тіла кавовий "Бішоф�іт Полтавський"

У мене об'єм 300 грам. Також він випускається по 500 грам
Баночка із міцного пластику, є додатковий захист у вигляді мембрани.

Засіб на на основі магнію і меленої кави.
Скраб дуже густий, маса щільна, трохи волога. Аромат приємний, кавовий, в міру насичений.
Абразивні часточки за розміром різні. Кристали магнію невеликі, округлої форми, а кавові зерна подрібнені дуже мілко.

Перед тим, як використовувати скраб, необхідно певну його кількість розтерти у долонях, а потім вже масажними круговими рухами обробляти потрібні ділянки тіла.
Важливо не застосовувати його при наявності на шкірі пошкоджень, також після депіляції, гоління і т.д. Якось я навіть забула, що у мене є пару подряпин, тому скраб одразу почав пекти (бо це сіль). У подальшому вже була обережна.

Скраб легко розподіляється, не осипається. Скрабуючий ефект середньої жорсткості, а ближче навіть до делікатної, часточки не грубі і не травмують епідерміс.
В процесі, особливо в перші секунди трохи відчувається зігріваючий ефект (так діє магній), але він швидко згасає.

У порівнянні наприклад з цукровими і сольовими, кристали магнію розчиняються швидше, але за цей час встигаєш все зробити. Навіть коли магній розтає, то на шкірі залишається велика кількість кавових часточок, що дозволяє за необхідності продовжити маніпуляцію.

Якщо на шкірі немає пошкоджень, то відчуття повністю комфортні, в протилежному випадку скраб буде подразнювати шкіру, що не дуже приємно. Але виробник про це одразу попереджає, тож не треба нехтувати рекомендаціями.

Магнієвий скраб гарно шліфує шкіру, очищує її, видаляючи мертві клітини, завдяки чому досягається ідеальна гладкість і оновлення.
Засіб тонізує, покращує мікроциркуляцію, насичує епідерміс киснем і корисними речовинами.
Змивається легко. Після себе не залишає жирної плівки, але дає чудове зволоження.
Шкіра на дотик стає м'якою, гладенькою, еластичною і більш пружною. При регулярному використанні її стан значно покращується.

Магнієвий скраб мені дуже сподобався і залишив тільки позитивні враження.