Spodobaieva Maryna

Коли назва відповідає дійсності

Коли назва відповідає дійсності

Все почалося з того, що я забігла подивитися олівчики Glambee, про них я напишу трішки згодом, тай загалом подивитися, що є цікаво та хімію.

Взагалі рідко звертаю увагу на гелі, асортимент там зазвичай стандартний і не великий, який вже я на відсотків 80-90 спробувала. Але гріх пройти повз напису «Новинка» і не взяти, щоб відчути його. Половина мала наскільки відчутний пластик, що я вже хотіла тікати далі, думаю «останні два і на касу».

І тут він мені попався, наскільки він мені видався приємним і ніжним, що я навіть не очікувала. Хоч я мала в запасі гель від Yope, я не змогла поставити його назад на поличку, плюс і літній період зайвим не буде.

Тепер про сам аромат і асоціації. Аромат вершково-ніжного топленого молока з сумішшю цукрової пудри і трішки мигдалю. Кумарин, який є в складі теж відіграв свою роль, це речовина з солодким, ванільним трішки горіховим ароматом. Кому подобається аромат марципанів та морозива, ванілі, обов’язково зверніть увагу. Звісно нього відчувається класична трішки квіткова віддушка Dove. Але сам він максимально приємний.

Склад: Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Isethionate, Glycerin, Sodium Benzoate, Parfum, Sodium Chloride, Carbomer, Glycol Distearate, Caprylyl Glycol, Lauric Acid, Sodium Hydroxide, Stearic Acid, Sodium Lauroyl Glycinate, Sodium Isethionate, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, Palmitic Acid, PPG-6, PPG-2 Hydroxyethyl Cocamide, Sodium Gluconate, Pistacia Vera Seed Extract, Magnolia Liliflora Flower Extract, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Citronellol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 19140, CI 42090.

Пакування тут досить класичне, сама пляшка на 100% з переробленого пластику. Також Dove не тестує свою продукцію на тваринах.

Властивості гелю:

  • Делікатно і ніжно очищає шкіру та позбавляє її від забруднень;
  • Інтенсивно зволожує без відчуття сухості після;
  • Пом'якшує та підвищує еластичність шкіри;
  • Дарує відчуття комфорту;
  • Не містить сульфатів;
  • Дерматологічно протестована формула.

Що здивувало, що віддушка залишається на тілі ще пару годин, хоча гель не заявлений, як парфумованим. Він дуже делікатний, взагалі немає відчуття сухості після нього, шкіра дуже ніжна і приємна на дотик. Тож якщо ви, як я не завжди хочете наносити лосьйон після душу, рекомендую.

Коли назва відповідає дійсності
Коли назва відповідає дійсності
Коли назва відповідає дійсності
Коли назва відповідає дійсності
Коли назва відповідає дійсності
Коли назв�а відповідає дійсності
Коли назва відповідає дійсності
Коли назва відповідає дійсності